Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova), declaraţii înaintea returului semifinalei Cupei României

Gruparea din Bănie va întâlni în manşa a doua a semifinalelor Cupei României, formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu, miercuri, de la ora 20:30. În partida tur, craiovenii s-au impus cu scorul de 3-0.
Antrenorul formaţiei Universitatea Caiova, Marinos Ouzounidis. (Universitatea Craiova/facebook)
Marius Drăgoi
11.05.2021

Conducătorul principal de joc a formaţiei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a făcut declaraţii de presă înaintea returului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu din cadrul celei de-a doua manşe a semifinalelor Cupei României. În opinia sa, obiectivul principal va fi îndeplinit, după ce în tur s-au impus la scor de neprezentare (3-0).

"Este pentru noi o victorie importantă în tur. La prima vedere pare o partidă uşoară, însă trebuie să rămânem în concentraţi, să fim prezenţi în joc, pentru că se poate întâmpla orice. Pe noi ne interesează să câştigăm această partidă.

Jucătorii înţeleg că este un obiectiv important pentru noi Cupa României, trebuie să rămână concentraţi şi se vor focusa foarte mult şi pe această partidă. Vor avea şansă şi jucătorii care au evoluat mai puţin până acum, mai ales că avem în faţa şi cele două derbiuri din Liga I", a mărturisit antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis.

În cealaltă semifinală, programată marţi, de la ora 20:15, vor sta faţă în faţă echipele Dinamo şi Astra Giurgiu. În tur formaţia giurgiuveană s-a impus cu scorul de 1-0.

Finala Cupei României, ediţia 2020-2021, este programată pe 22 mai, pe stadionul "Ilie Oana" din Ploieşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor