Liga I. FC Botoşani a luat maximul de puncte pe terenul formaţiei Universitatea Craiova, în play-off

Botoşănenii s-au impus cu scorul de 3-2 (2-1) pe terenul grupării din Bănie, Universitatea, duminică, meci din cadrul etapei a şaptea a fazei play-off.
Universitatea Craiova învinsă de FC Botoşani cu 3-2 (2-1), pe teren propriu, în etapa cu numărul şapte a fazei play-off. (FC Botoşani/facebook)
Marius Drăgoi
10.05.2021

Universitatea Craiova a înregistrat a treia înfrângere consecutivă în ultimele trei etape de play-off, ultima fiind duminică seara, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Botoşani.

Oltenii s-au înclinat cu scorul de 3-2 (2-1), la capătul unui duel foarte încordat.

Pe stadion "Ion Oblemenco'' din Craiova au marcat Dan Nistor (25 - penalty) şi Andrei Ivan (57) pentru gazde, respectiv Mahmoud Al-Mawas (9), Andrei Chindriş (45), Enriko Papa (87), pentru oaspeţi.

De menţionat că centralul Marian Barbu (Făgăraş) a sancţionat cu cartonaşe roşii trei jucători - Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani) 37 şi Bogdan Vătăjelu (U Craiova) 45, Nicuşor Bancu (U Craiova) 83.

FC Botoşani, cu două victorii şi un eşec în ultimele trei etape, este pe 5 cu 31 de puncte, în timp ce Craiova este pe 3 cu 37 de puncte.

În sezonul regular, meciul de la Botoşani s-a încheiat nedecis, 0-0, iar Universitatea s-a impus cu 1-0 la Craiova, în timp ce în play-off rezultatul din tur a fost egal, 1-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor