Gest elegant al lui Nadal la mesajul transmis de Djokovic. FOTO

Novak Djokovic şi Rafael Nadal (Facebook)
Veronica Petrică
12.10.2024

Novak Djokovic a scris o postare în onoarea lui Rafael Nadal, care se retrage din activitatea competiţională partidele de Cupă Davis ce au loc la Malaga, Spania, la sfârşitul lunii noiembrie.

Apoi Rafa i-a mulţumit într-un mod elegant.

Joi seară, Novak Djokovic a publicat o postare pe Instagram în care vorbea despre relaţia sa cu Rafael Nadal şi a postat câteva fotografii cu ei împreună:

"Rafa, o postare nu este suficientă pentru a exprima respectul pe care îl am pentru tine şi ceea ce ai făcut pentru sportul nostru. Ai inspirat milioane de copii să înceapă să joace tenis şi cred că aceasta este probabil cea mai mare realizare pe care cineva şi-o poate dori. Tenacitatea, angajamentul, spiritul tău de luptă vor dăinui timp de zeci de ani. Moştenirea ta va trăi pentru totdeauna. Doar tu ştii ce ai avut de suferit pentru a deveni celebru în lumea tenisului şi a sportului în general.

Îţi mulţumesc că m-ai împins la limită de atâtea ori în rivalitatea noastră care a avut cel mai mare impact asupra mea ca jucător. Pasiunea ta de a reprezenta Spania a fost întotdeauna extraordinară. Vă doresc toate cele bune la Malaga cu echipa Spaniei de Cupa Davis. Voi fi acolo personal pentru a-i aduce un omagiu lui Rafa".

Rafael Nadal şi Novak Djokovic (Facebook)
Rafael Nadal şi Novak Djokovic (Facebook)

O zi mai târziu, Rafa i-a mulţumit din inimă lui Novak, împărtăşind postarea lui pe Instagram, apoi a adăugat în sârbă: "Hvala ti, Nole!"(Mulţumesc, Nole!), potrivit sportal.blic.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic (Facebook)
Rafael Nadal şi Novak Djokovic (Facebook)

El a scris în engleză:
- Am experimentat atât de multe, atât de multe urmează să se întâmple.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor