Liga I. FC Rapid Bucureşti a învins-o pe Academica Clinceni în deplasare

Gruparea rapidistă a dispus de academicieni cu scorul de 3-2 (0-1), luni seara, în deplasare, pe Stadionul Dinamo din Capitală, în ultima etapă a campionatului intern, ultima a turului.
Rapid Bucureşti - Academica Clinceni 3-2 (0-1), în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal. (FC Rapid 1923/facebook)
Marius Drăgoi
09.11.2021

Rapid Bucureşti a obţinut o frumoasă victorie pe Stadionul Dinamo din Capitală în faţa formaţiei Academica Clinceni, luni seara, cu scorul de 3-2 (0-1).

Gazdele au deschis iniţial scorul prin slovacul Denis Ventura (31), după ce portarul Horaţiu Moldovan a respins penalty-ul executat de francezul Thibault Moulin. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un fault al lui Moldovan la ghanezul Michael Omoh.

Oaspeţii au revenit însă după pauză tot în urma unui penalty executat de Adrian Bălan (52 - penalty), acordat de arbitrul central Robert Avram după un fault în careul de şaisprezece metri al lui Ureche asupra lui Alexandru Ioniţă II.

Academica a avut din nou inţiativă, a apăsat pedala de acceleraţie, astfel că la doar patru minute distanţă au marcat din nou prin argentinianul Juan Bautista Cascini în min. 56.

Rapid nu s-a lăsat mai prejos, egalând din nou la scurt timp, tot din penalty (60), prin acelaşi Bălan, după ce Claudiu Belu a fost faultat de Paul Pîrvulescu.

Golul care a adus bucurie maximă în tabăra vişiniilor a purtat semnătura lui Alexandru Dandea (86).

Rapid, neînvinsă de cinci etape (două victorii şi trei egaluri), este pe 5 cu 26 de puncte.

De partea cealaltă, Academica încheie turul de campionat pe ultimul loc, fără victorie şi cu doar patru puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor