FC Voluntari şi FCSB, fără gol marcat în etapa a 15-a a campionatului intern

Cele două formaţii s-au anulat reciproc, duminică seara, pe Stadionul 'Anghel Iordănescu' din Voluntari, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.
FC Voluntari - FCSB 0-0, în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)
Marius Drăgoi
08.11.2021

FC Voluntarişi FCSB au remizat, duminică seara, în etapa a 15-a a campionatului intern.

”Am căutat puncte, am venit după puncte. Ne aşteptam la un meci greu, Voluntari este o candidată la play-off. A fost a cincea deplasare. E greu, consum mare. Ne aşteptam să suferim. Am avut teama să nu pierdem din energie în repriza a doua, ceea ce s-a şi întâmplat. Adversarul a fost mai proaspăt şi mai dinamic în repriza a doua. Prima repriză am încercat, am circulat mingea, am avut calitate, am ajuns la careu, din păcate nu am găsit soluţiile corecte. Repriza a doua a fost mai echilibrată şi chiar dacă am avut momente când am tocat, am făcut-o în gol.

De când am venit, am marcat în toate jocurile, azi nu am reuşit. Mi-aş fi dorit să avem mai multe ocazii şi un ritm mai susţinut. Venim după o perioadă grea, după o deplasare la Farul. Nu am reuşit să avem prospeţimea necesară care să ne ajute să ducem jocul până la final. Nu ar fi fost prima dată când am fi câştigat în repriza a doua. Avem două săptămâni de pauză, încercăm să ne regenerăm. Să aducem jucătorii care au avut Covid la un nivel bun, după care ne ajută un program infernal”, a declarat antrenorul roş-albaştrilor Edi Iordănescu, la finalul partidei, potrivit Digisport.

”Dacă mă raportez la ocaziile pe care le-am creat, cred că meritam mai mult. Însă este un punct obţinut pentru noi, muncit. Am întâlnit o echipă foarte bună. Am avut o organizare foarte bună, am închis culoarele celor de la FCSB. Sunt mulţumit per total. Mă bucur că este o confirmare a jocurilor bune pe care le-am făcut până în momentul de faţă.

Am terminat turul printre primele 6 echipe, ceea ce este o performanţă.

E vorba despre multă muncă la antrenament, toţi jucătorii respectă indicaţiile de joc. Mă bucură faptul că jucăm un fotbal bun. Suntem o echipă puternică şi asta mă bucură.

În ultimele două meciuri am jucat cu cele mai bune echipe din România. Este greu să înscrii goluri în porţile unor echipe de genul acesta”, a transmis la rândul său tehnicianul ilfovenilor Liviu Ciobotariu.

FCSB, care venea după şapte victorii consecutive în campionat, este pe locul doi în clasament cu 31 de puncte, la opt puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

De partea cealaltă, FC Voluntari, care venea după două eşecuri consecutive, este pe 5 cu 25 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor