China încearcă să transforme Ebola într-o armă cu mortalitate de 90%

(Getty Images)
Gordon G. Chang
31.05.2024

Regimul chinez încearcă să transforme Ebola în armă. Boala poate avea o rată de mortalitate de 90%, potrivit analistului chinez Gordon G. Chang, prin intermediul The Gatestone Institute.

Jesalyn Harper, un funcţionar guvernamental, a observat în decembrie 2022 un furtun de grădină conectat la o clădire presupus abandonată în Reedley, California, lângă Fresno, în Central Valley. Ea a intrat în clădire şi a găsit ceea ce pare să fi fost un laborator secret de arme biologice.

Instalaţia era condusă de Jiabei Zhu, un cetăţean chinez căutat de justiţia canadiană. De asemenea, el a fost funcţionar de rang înalt în una dintre companiile controlate de stat din China, care avea legături cu armata chineză.

Citiți și "Moartea este motorul care duce istoria înainte". Teorii fasciste ale Partidului Comunist Chinez

În interior, Harper a găsit cetăţeni chinezi care lucrau în halate albe.

În laborator erau păstraţi aproape o mie de şoareci transgenici, „modificaţi genetic pentru a se infecta şi a transporta virusul ce provoacă boala COVID-19”.

Laboratorul conţinea, de asemenea, mii de mostre de potenţiali agenţi patogeni etichetaţi, neetichetaţi şi codificaţi şi un congelator etichetat „Ebola”. În congelator se aflau pungi sigilate şi neetichetate, folosite pentru a stoca materiale biologice de mare risc.

Partidul Comunist Chinez pare să fie foarte interesat de Ebola. Serviciul canadian de informaţii, într-un raport declasificat, a dezvăluit că în timp ce lucra la singurul laborator P-4 din Canada, în Winnipeg, dr. Qiu Xiangguo, a trimis fără autorizaţie, în China secvenţa genetică a virusului Ebola.

Citiți și Un biolaborator ilegal din California a primit 1,3 milioane USD de la bănci chineze [Comitetul Camerei Reprezentanţilor a SUA]

De asemenea, ea lucra pentru Institutul de Virusologie din Wuhan şi a trimis cu autorizaţie mostre de diferite tulpini ale virusului Ebola la această unitate. De asemenea, ea a trimis la laborator mostre de virus Nipah, un alt agent patogen mortal transmis de animale.

Dr. Qiu, care a lucrat la un tratament pentru Ebola, colabora, de asemenea, cu Academia de Ştiinţe Medicale Militare din China, instituţia de cercetare medicală de cel mai înalt nivel a Armatei Populare de Eliberare.

Qiu şi soţul său au fost escortaţi afară din laboratorul din Winnipeg în iulie 2019, concediaţi în ianuarie 2021 şi transferaţi în China, unde lucrează sub pseudonime. În luna martie a anului trecut, un document postat de o companie farmaceutică chineză a dezvăluit că Dr. Qiu lucra la Ebola.

Ebola are o rată mare de mortalitate, dar nu este foarte transmisibilă de la om la om.

„În general, Ebola nu supravieţuieşte bine în afara gazdelor şi nu suportă transmiterea prin aerosoli. Nu este uşor să transformi Ebola într-o armă biologică funcţională”, a declarat pentru Gatestone Dr. Sean Lin, fost director de laborator al departamentului de boli virale a Institutului de Cercetare al Armatei Walter Reed.

Cu toate acestea, după cum a remarcat el, China poate face ca boala să fie foarte contagioasă. Institutul de Virusologie din Wuhan este, la urma urmei, capitala mondială a experimentelor privind "câştigul de funcţii" [gain-of-function - în engleză - un eufemism pentru programele care încearcă să facă virusurile mai letale - n.n.].

Citiți și Canada a trimis virusul mortal Nipah la Wuhan. Om de ştiinţă: Chinezii au efectuat "cele mai periculoase cercetări"

Nipah, subliniază Lin, este „foarte patogenă”. „Este”, spune el, „alarmant faptul că laboratoarele de virusologie chineze au colaborat cu EcoHealth Alliance pentru a colecta probe de infecţie Nipah în Malaezia şi India”.

Precum şi în Canada.

„Canada a permis oamenilor de ştiinţă chinezi să manipuleze şi să transfere în China unii dintre cei mai mortali agenţi patogeni cunoscuţi de omenire”, a declarat pentru acest autor Charles Burton, consultant principal al Sinopsis şi fost diplomat canadian detaşat la Beijing.

„Armata chineză a vorbit deschis despre transformarea în armă a instrumentului de editare genetică CRISPR-Cas9 şi despre efectuarea de cercetări cu câştig de funcţie asupra bolilor ca o uşă din spate pentru a le transforma în arme.

Institutul de Virusologie din Wuhan a transformat COVID-19 în armă, dar aceasta a fost doar o dovadă de concept. Există boli mai urâte, cum ar fi Ebola şi Nipah, care, prin experimente de câştig de funcţiil, pot fi transformate în adevărate plăgi virulente.”, a declarat Brandon Weichert, autorul cărţii Biohacked: China's Race to Control Life.

Citiți și Expert american: Laboratorul Wuhan a manipulat genetic virusul mortal Nipah

Ebola şi Nipah, cu unele modificări în laborator, pot fi, prin urmare, instrumentele Chinei pentru a extermina poporul american.

Exterminare? În urmă cu un sfert de secol, generalul Chi Haotian, ministrul Apărării din China şi vicepreşedinte al Comisiei militare centrale a partidului, ar fi ţinut un discurs secret în care susţinea exterminarea americanilor. El a vorbit despre folosirea bolilor pentru a curăţa teritoriile vaste din America de Nord, astfel încât poporul chinez să se poată stabili în zonele rămase nelocuite.

„Este într-adevăr brutal să ucizi una sau două sute de milioane de americani. Dar aceasta este singura cale care va asigura un secol chinezesc, un secol în care Partidul Comunist va conduce lumea”, a afirmat el.

„Problema privind raportul despre discursul lui Chi Haotian este că nu poate fi verificat. Când a fost dezvăluit în 2005, părea fantastic că China ar declanşa un război biologic împotriva Statelor Unite pentru a masacra populaţia şi a deschide calea pentru o invazie, ocupaţie şi exploatare a Partidului Comunist”, a declarat pentru Gatestone Richard Fisher, de la International Assessment and Strategy Center.

Citiți și "Nu am văzut niciodată aşa ceva" - Laborator biologic chinezesc clandestin, descoperit într-un oraş izolat din California

De atunci, evoluţiile au dat credibilitate raportului. Printre altele, SARS-CoV-2, agentul patogen care provoacă boala COVID-19, a fost aproape sigur creat în Institutul Wuhan, iar Xi Jinping a răspândit apoi în mod deliberat această boală în afara Chinei, odată ce a scăpat din acel laborator. Prin urmare, „discursul lui Chi Haotian seamănă mai degrabă cu un adevărat avertisment”. După cum subliniază Fisher, Partidul Comunist este aparent capabil de o răutate fără margini.

Obiectele confiscate în laboratorul de la Reedley sugerează cu tărie că regimul chinez se pregăteşte să răspândească boala în America.

„Acest laborator kamikaze - nesecurizat, slab izolat, improvizat, conţinând câteva zeci de agenţi patogeni în apropierea unui centru de populaţie - nu poate fi un caz unic. Este, cred, o parte a unei operaţiuni militare chinezeşti de amploare pentru a răspândi boli în întreaga populaţie americană”, a declarat Weichert, de asemenea, analist de securitate naţională pentru The National Interest.

Citiți și Laboratorul biologic ilegal operat de chinezi, descoperit în California, continuă să facă valuri

Problema cu COVID-19, din punctul de vedere al Partidului Comunist Cihnez, este că a infectat şi a ucis şi chinezi. Cu toate acestea, armata chineză lucrează aproape sigur la agenţi patogeni care vizează anumite grupuri - bazat pe etnie. Universitatea Naţională de Apărare a Chinei, în ediţia din 2017 a lucrării de autoritate Science of Military Strategy, a menţionat un nou tip de război biologic de „atacuri genetice etnice specifice”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor