CFR Cluj şi-a consolidat poziţia de lider în ierarhia Ligii I! S-a impus pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti

Campioana României a punctat de trei ori în plasa porţii a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, duminică seara, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului intern.
CFR Cluj - Dinamo Bucureşti 3-0 (2-0), în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)
Marius Drăgoi
08.11.2021

CFR Cluj a trecut cu scorul de 3-0 (2-0) de echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, duminică seara, pe terenul celei din urmă, într-un duel din cadrul etapei cu numărul 15 a campionatului intern.

Formaţia pregătită de fostul internaţional Dan Petrescu s-a impus prin golurile marcate de Billel Omrani (15), Gabriel Debeljuh (17) şi Ciprian Deac (80).

"Scorul e puţin exagerat, prima repriză am început foarte bine şi am marcat repede, dar Dinamo nu mai e ca înainte. Au jucători puternici, înalţi, scorul nu arată ce a fost pe teren, a fost un meci foarte greu.

După pauză au început ei mai bine, au avut câteva oazii, după mine 2-0 este cel mai periculos rezulat. Dacă iei gol, începi să te panichezi. Dar sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, nu e uşor să joci din 3 în 3 zile. Cred că e cel mai bun meci al nostru din campionat..

Nu e numai meritul meu că suntem aici după turul de campionat, a mai fost un antrenor înainte care a obţinut 6 victorii. Mă bucur că în ultimele trei meciuri, avem victorii şi nu am primit gol, acesta este cel mai important.

Echipa arată mult mai bine fizic, am făcut acel mini-cantonament când am avut pauză, acum nu vreau să mai fac cantonament, au nevoie şi psihic de pauză trei zile, toţi jucătorii. Antrenorii, staff-ul, toată lumea e obosită.

Eu cred, ca în anii trecuţi, campionatul se va decide în ultima etapă. E clar că playoff-ul e un dezavantaj pentru CFR, dacă eşti pe primul loc nu vrei să se înjumătăţească punctele. În luna decembrie avem 6 meciuri în campionat, va daţi seama? Sper să nu avem accidentări.

Dinamo nu va retrogrodrada, cu Rednic antrenor nu vor retrograda. Surpriza campionatului până acum este Voluntari, să vedem dacă vor reuşi să continue seria bună", a declarat Dan Petrecu la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, CFR şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1, cu 39 de puncte, în timp ce Dinamo, care a ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie, două egaluri şi zece eşecuri, se află pe penultimul loc, cu doar 8 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor