Medvedev propune crearea unei baze de date deschise cu datele personale ale "duşmanilor Rusiei"

Dmitri Medvedev (ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / AFP / Getty Images)
Redacţia
17.09.2024

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului de Securitate al Rusiei, apelurile de a ucide cetăţeni ruşi sau de a efectua atacuri în interiorul Federaţiei Ruse nu ar trebui să rămână nepedepsite, transmite TASS.

"Apelurile de a ucide cetăţeni ruşi sau de a efectua lovituri în adâncul Federaţiei Ruse nu ar trebui să rămână nepedepsite; răsplata pentru acestea trebuie să fie inevitabilă", a scris vicepreşedintele Senatului rus, Dmitri Medvedev, pe canalul său Telegram, propunând crearea unei baze de date deschise a duşmanilor Rusiei.

Medvedev a subliniat necesitatea de a „ţine minte apelurile criminale ale unor occidentali ciudaţi şi de a se pregăti pentru retribuţie”. „Principalul lucru aici este inevitabilitatea. Nu este atât de important când anume va veni răzbunarea. Ceea ce este important este inevitabilitatea acesteia”, a subliniat Medvedev.

„Astfel încât fiecare creatură, indiferent de naţiunea, credinţa, cetăţenia şi poziţia sa, care a comis o crimă împotriva ţării şi poporului nostru, sau orice gunoi nebun, pur şi simplu strigând: „Ucideţi civili în Kursk!„ să ştie că retribuţia va veni după ei”.

„În ciuda unui număr de probleme juridice evidente, merită luată în considerare crearea unei baze de date publice deschise a duşmanilor noştri cu datele lor personale. În scopuri destul de practice”, a concluzionat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor