"Cine conduce SUA?" - O premieră care ridică semne de întrebare: Jill Biden a prezidat o şedinţă de cabinet de la Casa Albă

Jill Biden, soţia preşedintelui Joe Biden, prezidând şedinţa de cabinet de la Casa Albă, 20 septembrie 2024 (Screenshot - X)
Redacţia
22.09.2024

Casa Albă a organizat prima şedinţă a cabinetului Biden din ultimul an şi, dintr-un motiv bizar pe care nimeni nu îl poate înţelege, soţia lui Joe Biden a fost cea care a prezidat-o, potrivit Modernity News.

Sursa citată afirmă că Joe Biden a prezentat-o pe Jill, spunând: „Este pentru prima dată când Jill ni se alătură, ceea ce arată cât de importantă este problema pe care urmează să o abordeze împreună cu noi”.

„Şi Jill va oferi o actualizare cu privire la iniţiativa Casei Albe de a schimba fundamental modul în care abordăm serviciile de sănătate pentru femei. Aşadar, aş dori să o las pe Jill să facă orice comentariu doreşte”, a continuat el.

Mass-media a acţionat ca şi cum ar fi fost complet normal ca soţia lui Biden să conducă şedinţa.

Numele ei este, de asemenea, pe dosarele de legislaţie care poartă sigiliul prezidenţial.

Toată lumea a ratat momentul când Jill Biden a fost aleasă în funcţie?

Vicepreşedinta Kamala Harris nici măcar nu a fost prezentă la reuniune, pentru că era prea ocupată să vorbească cu un număr mic de persoane în cadrul unei vizite de campanie.

Care este motivul aici?

Politicienii sau electoratul de stânga au avut o atitudine de genul „ce mare scofală?”, dar să ne imaginăm armaghedonul care ar fi urmat dacă preşedintele Trump i-ar fi permis soţiei sale să facă aşa ceva.

Cine este la conducere?

„Este o nebunie. Cine conduce ţara?! Absolut nimeni nu a ales-o pe Jill Biden”, a comentat pe X Charlie Kirk, fondatorul Turning Point.

Criticile referitoare la faptul că Biden a încredinţat conducerea şedinţei lui Jill sunt probabil alimentate de aşteptările mari legate de această rară reuniune a Cabinetului.

Ultima reuniune a cabinetului a avut loc la 2 octombrie 2023, cu aproape un an în urmă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor