UEFA Champions League. Bayern München şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei

Formaţia bavareză nu a avut deloc emoţii cu gruparea din Serie A, Lazio Roma, cei din urmă cedând pe Allianz Arena cu scorul de 2-1, iar Chelsea a obţinut biletele pentru faza superioară a competiţiei după ce învins-o pe teren propriu pe Atletico Madrid cu scorul de 2-0.
Marius Drăgoi
18.03.2021

alte articole

Bayern Munchen - Lazio Roma 2-1, în manşa secundă a optimilor de finală ale UCL. (Getty Images)
Marius Drăgoi
18.03.2021

Bayern München a arătat din nou cât este de periculoasă, miercuri seara, pe Allianz Arena, acolo unde în manşa secundă a optimilor de finală ale UEFA Champions League a primit vizita formaţiei din Seria A, Lazio Roma.

Deţinătoarea trofeului celei mai îndrăgite competiţii fotbalistice inter-cluburi din Europa, care câştigase şi în tur cu 4-1, s-a impus şi de această dată în faţa grupării romaneze cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Robert Lewandowski (33 - penalty) şi Eric Maxim Choupo-Moting (73).

Pentru Lazio a reuşit să spele din ruşine Marco Parolo pe final de meci (min. 82).

De menţionat că partida l-a avut la centrul terenului pe românul Istvan Kovacs.

Într-un alt meci al serii, Chelsea Londra a trecut la rândul ei de Atletico Madrid cu scorul de 2-0, pe Stamford Bridge.

După 1-0, în tur, la Bucureşti, echipa pregătită de Thomas Tuchel a avut din nou o evoluţie admirabilă, la finalul timpului regulamentar de joc tabela de marcaj arătând scorul de 2-0. Cei care şi-ai trecut numele pe lista marcatorilor au fost Hakim Ziyech (34) şi Emerson Palmieri (90+4).

Trebuie specificat că Atletico a evoluat din minutul 82 în zece oameni, după ce Savic a primit cartonaş roşu pentru lovirea lui Ruediger.

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală şi a semifinalelor va avea loc vineri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor