UEFA Champions League. Real Madrid şi Manchester City, în sferturile de finală ale competiţiei europene

Ambele echipe au câştigat în manşa secundă a optimilor. Real a trecut cu 3-1 de Atalanta Bergamo, iar Manchester s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Borussia Moenchengladbach.
Real Madrid, calificată în sferturile Ligii Campionilor, după 3-1 cu Atalanta. (Getty Images)
Marius Drăgoi
17.03.2021

Real Madrid a obţinut o nouă victorie în faţa celor de la Atalanta Bergamo.

După succesul la scor minim înregistrat în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal (1-0), campioana Spaniei a recidivat pozitiv şi pe teren propriu, pe Estadio Alfredo Di Stefano din Madrid, marţi seara, impunându-se la capătul timpului regulamentar cu scorul de 3-1.

Oaspeţii au marcat prin Karim Benzema (34), Sergio Ramos (60 - penalty) şi Marco Asensio (85). De la gazde a punctat Luis Muriel (83).

Într-un alt meci al serii de UCL, Manchester City a dispus cu 2-0 de Borussia Moenchengladbach, pe Puskas Arena din Budapesta.

De la gruparea pregătită de Pep Guardiola, care a câştigat cu acelaşi scor şi în meciul tur, s-a remarcat belgianul Kevin De Bruyne (12) şi germanul Ilkay Gundogan (18).

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală şi a semifinalelor va avea loc pe 19 martie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor