Liga I. FC Viitorul Constanţa şi Chindia Târgovişte, fără gol marcat în etapa a 28-a

Cele două formaţii s-au anulat reciproc, miercuri, la Ovidiu, în etapa cu numărul 28 a campionatului intern. Meciul a fost destul de echilibrat, ocaziile de poartă fiind foarte puţine.
(Viitorul FC/facebook)
Marius Drăgoi
18.03.2021

FC Viitorul Constanţa nu a reuşit să marcheze în poarta celor de la Chindia Târgovişte, miercuri seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal.

La finalul timpului regulamentar de joc tabela de marcaj arăta 0-0, o situaţie care l-a deranjat pe tehnicianul gazdelor, Mircea Rednic.

"Mă supără că nu reuşim să înscriem. În faţa porţii lipseşte ultima pasă. Nu suntem în locul şi în momentul potrivit la finalizare. Altfel, n-am ce să le reproşez jucătorilor. Chindia a avut câteva faze periculoase doar pe ezitările lui Cojocaru. În mare parte, echipa joacă aşa cum vreau.

Menirea antrenorului e să organizeze echipa astfel încât să nu primim gol. Azi e al doilea meci la rând fără gol primit. Dacă ratăm play-off-ul, e din cauza noastră. Am pierdut puncte importante pe final. În afară de repriza a doua cu Astra, nicio echipă nu ne-a dominat. N-au fost peste noi.

Am pierdut pentru că noi am făcut greşeli. Bineînţeles că voi rămâne la echipă şi în play-out. Plus că mai am contract un an după acest sezon", a declarat Mircea Rednic, potrivit Telekom Sport.

Gruparea de la malul Mării Negre a irosit două ocazii importante prin fundaşul stânga francez Damien Dussaut (minutele 18 şi 83), în timp ce Chindia a avut oportunităţi prin Daniel Celea (26) şi Denis Dumitraşcu (75).

FC Viitorul contabilizează în ultimele 12 meciuri de campionat 8 egaluri, respectiv 3 eşecuri. Cu două runde înainte de finalul sezonului regular ocupă poziţia a 11-a în clasament, la 6 puncte distanţă de prima poziţie care i-ar permite accederea în play-off.

Chindia e pe 7, la doar o lungime în spatele celor de la Academica Clinceni (6).

În tur scorul a fost 1-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor