Tudose şi Grindeanu, glumiţe pe seama ciclonului: "Nici uraganele nu mai sunt ce-au fost. Trebuie să trecem în oferta de guvernare"

Sorin Grindeanu (Epoch Times Romania)
Loredana Diacu
30.09.2024

Social-democraţii Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu au făcut, luni, mai multe glume pe seama ciclonului Ashley. Remarcile lor vin în contextul în care internetul s-a umplut de ironii pe seama autorităţilor care au lansat avertismente peste avertismente despre ciclon, acesta dovedindu-se în cele mai multe regiuni ale ţării, doar o banală ploaie de toamnă.

Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu au fost întrebaţi, la sediul PSD, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor, cum au reuşit să treacă prin uragan. "Nici uraganele nu mai sunt ce au fost", a declarat Tudose, potrivit Ziare.com.

La rândul său, Sorin Grindeanu a ţinut şi el să se arate spiritual şi a declarat că ar trebui să treacă în oferta de guvernare acest lucru. "Trebuie să trecem în oferta de guvernare", a afirmat el.

Ministrul Transporturilor a precizat că "prevenţia a fost bună de data aceasta", referitor la acţiunea autorităţilor.

"Eu cred că prevenţia a fost bună de data aceasta. Cazurile în care sunt prea multe alerte, dacă s-a evitat şi pierderea unei singure vieţi, e important", a mai spus Grindeanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor