Profil de pedofil. Cine e soldatul rus care s-a filmat în timp ce molesta sexual un bebeluş?

Alexei Bychkov (Twitter)
Ana Ion
14.04.2022

Alexei Bîcikov, soldatul rus care s-a filmat în timp ce molesta sexual un copil de un an, ar fi fost arestat. Deşi nu a fost clar când a fost înregistrat videoclipul grafic, acesta a fost postat de Bîcikov pe Telegram în timpul conflictului actual dintre Ucraina şi Rusia.

Furioşi din cauza gestului macabru al lui Bîcikov, mai mulţi utilizatori de reţele sociale au postat informaţii despre acesta, inclusiv adresa locuinţei sale din Rusia.

The Sun a relatat că Bîcikov a fost arestat sâmbătă, după ce clipul video a devenit viral. Publicaţia a relatat că în ziua dinaintea arestării sale a fost făcută o postare pe Twitter în care se detalia abuzul oribil. În videoclip, acesta ar fi avertizat că a înregistrat un "videoclip feroce" înainte de a abuza sexual copilul de un an.

Din informaţiile publicate pe reţeaua socială rusă VKontakte reiese că Bîcikov a mai postat şi anterior videoclipuri cu abuzuri asupra copiilor. Nu e de mirare că ruşi de bun simţ, revoltaţi de purtarea acestuia, au făcut public cine est soldatul.

Potrivit dezvăluirilor, Bîcikov s-a născut în 1997 lângă Stavropol, în sud-vestul Rusiei, şi locuieşte în apropiere de Krasnodar. Potrivit profilului său de pe VKontakte, soldatul pedofil a studiat la o şcoală din satul Kyivka, iar în adolescenţă era pasoinat de maşinile sport şi de fotbal.

Bîcikov s-a înrolat în armată după terminarea şcolii şi era înregimentat în unitatea militară nr. 64044, desfăşurată în suburbiile din Pskov, în vestul Rusiei, aproape de graniţa cu Estonia.

În prezent, Bîcikov are 24 de ani, iar publicaţiile din Ucraina i-au depistat un profil pe o pagină care promovează pedofilia pe reţeaua socială VKontakte. În prezent, pagina este inactivă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor