(P) Costume de baie atrăgătoare şi cu protecţie UV pentru copilul tău

(www.freerangestock.com)
Advertorial
22.10.2024

Dacă eşti în căutarea unor costume de baie pentru fete, ai de ales între costume de baie întregi şi cu bikini. Costumele de baie pentru băieţi pot fi împărţite în pantaloni scurţi de înot casual şi modele mai strâmte.

Modelele hidrofuge sunt potrivite pentru cei mici şi au protecţie specială de igienă pentru a menţine fundul bebeluşului uscat.

Pe măsură ce vara se apropie, protecţia potrivită împotriva razelor ultraviolete devine şi mai importantă.

Îmbrăcămintea UV potrivită poate ajuta în mare măsură să-ţi protejezi copilul de razele dăunătoare ale soarelui. Cu cât factorul de protecţie este mai mare, cu atât este mai bine pentru pielea sensibilă a copiilor.

Ce include colecţia de costume de baie?

Colecţia de costume de baie perfectă pentru copii include costume de baie pentru bebeluşi şi copii mici. Se compune din scutece de înot, pălării de soare, cămăşi UV, costume de baie UV şi multe alte accesorii practice.

Îmbrăcămintea UV este potrivită pentru bebeluşi şi copii mici cu vârsta cuprinsă între 3 şi 36 de luni şi a fost dezvoltată în mod explicit pentru nevoile speciale ale acestei grupe de vârstă.

Palmieri, crabi, balene, colecţia de costume de baie impresionează prin stiluri incredibil de frumoase, care te fac să vrei să le admiri în amănunt. Pe lângă motivele animale într-un aspect minimalist la modă, peştişorii de apă exotici te duc într-un climat tropical.

Amestecarea cu puncte, linii, pete sau chiar pete de culoare simplă creează stiluri interesante care pot fi combinate după cum doreşti.

Costumele de baie oferă o experienţă perfectă de mix & match, putând fi găsite în toate stilurile şi sunt prezentate într-un concept de culoare armonios.

Sunt alcătuite în cele patru culori în tendinţă, precum rugină, roz, măsliniu şi gri. Materialele sunt ecologice şi cu protecţie UV pentru pielea sensibilă a bebeluşilor şi a copiilor mici.

Costume de baie Modele, forme şi culori

Modelele şi culorile la modă încântă părinţii şi chiar pe copii, şi există costume de baie perfecte pentru toate preferinţele. Slip strâns, pantaloni scurţi confortabili de plajă sau bermude pentru surfer.

Materialul de înaltă calitate se usucă rapid, este respirabil şi poate fi purtat în apă sau pe plajă în razele soarelui. Pentru a se asigura că cei mici se bucură de baie fără griji, costumele de baie ar trebui să permită suficientă libertate de mişcare.

Un material deosebit de durabil şi care îşi păstrează forma este Lycra. Acest material este prietenos cu pielea şi, prin urmare, potrivit pentru pielea sensibilă a bebeluşilor şi a copiilor. Un alt avantaj este că se usucă rapid.

Dacă copilul tău iubeşte apa şi este greu să-l scoţi de acolo, costumul de neopren este o alegere bună, conform mixbo.

Culorile potrivite pentru fetiţe şi băieţi, croielile confortabile şi detaliile sofisticate fac din costumele de baie piesele vestimentare preferate de copii.

Costumele de baie pentru fete, pot fi alese în tonuri delicate de roz sau în culori strălucitoare, cu pantaloni scurţi cu croială puţin mai lungă sau cu slip.

Fie cu volane drăguţe, în variaţii colorate de culoare sau cu imprimeuri cool de eroi de benzi desenate, atât fetele, cât şi băieţii se pot bucura de costumele de baie care le plac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor