Generalul Gheorghe Turda "anunţă" când se va termina războiul din Ucraina. Are el o carte de Nostradamus

Gheorghe Turda (Captura video)
Ana Ion
12.03.2022

Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, general de brigadă în rezervă în acelaşi timp, susţine că, după ce a citit o carte a lui Nostradamus pe care a tradus-o personal, a ştiut şi de pandemie şi de război. Invitat la România TV, "generalul" s-a declarat încrezător că Putin va opri războiul în Săptămâna Mare, pentru a arăta lumii că e un ortodox convins şi că ar putea, eventual, chiar să-şi ceară scuze.

„Am o carte, Nostradamus, am cumpărat-o cu mari sacrificii din Franţa în anii 1980, am tradus-o, şi ştiam toate treburile astea cu pandemia şi războiul. Părerea mea despre acest război e ca în Săptămâna Mare, de Paşte, se va finaliza. Pentru că Putin este un credincios. El deja s-a compromis în faţa lumii. Nu ştiu dacă îşi va cere chiar scuze, dar o să oprească acest război în Săptămâna Mare. Va fi ca o înfrângere, dar pentru el primează credinţa, o să demonstreze lumii prin asta că e un ortodox convins”, a declarat Turda, citat de Ziare.com.

Gheorghe Turda a fost înaintat la gradul de general de brigadă (n.r. - cu o stea) în rezervă printr-un decret prezidenţial semnat de Traian Băsescu pe 1 decembrie 2008.

"Meritul" pentru care Turda a primit înaltul grad militar chiar de ziua naţională a României a fost că ocupa, la vremea respectivă, funcţia de director al Centrului Cultural Naţional din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA), arată sursa citată.

În octombrie 2011, ÎCCJ a decretat prin sentinţă definitivă că Gheorghe Turda a fost colaborator al Securităţii comuniste.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor