Fost ambasador al Vaticanului: Kamala Harris - "un monstru infernal care se supune Satanei"

Kamala Harris (Anna Moneymaker/Getty Images *)
Redacţia
28.10.2024

Fostul ambasador al Vaticanului în SUA, arhiepiscopul romano-catolic Carlo Maria Vigano, a afirmat că democrata Kamala Harris reprezintă „o viziune anti-catolică, anti-creştină şi anti-umană a societăţii”, informează Mondernity.

Vigano, care a fost ambasadorul Vaticanului din 2011 până în 2016, a trimis o scrisoare adresată catolicilor în care le spune că „Alegerea este între un preşedinte conservator [Donald Trump - n.n.], care plăteşte cu viaţa pentru lupta sa împotriva statului paralel, şi un monstru infernal care se supune Satanei”.

„Pentru un catolic, nu poate exista nicio îndoială: votul pentru Kamala Harris este inadmisibil din punct de vedere moral şi constituie un păcat foarte grav. Nici nu este moral posibil să te abţii, pentru că în acest război a te declara neutru înseamnă a te alia cu inamicul”, mai afirmă el.

Fostul diplomat al Vaticanului a mai subliniat că un vot pentru Trump „înseamnă să ne îndepărtăm ferm de o viziune anti-catolică, anti-creştină şi anti-umană a societăţii”.

„Înseamnă să-i oprim pe cei care vor să creeze o distopie infernală, chiar mai rea decât cea anunţată de George Orwell”, a adăugat Vigano.

El a subliniat faptul că Trump este „singura alegere posibilă pentru a contracara lovitura de stat globalistă pe care stânga woke este pe cale să o pună în aplicare definitiv, iremediabil şi cu daune incalculabile pentru generaţiile viitoare”.

Fostul arhiepiscop o mai descrie pe Kamala Harris drept o „marionetă” a lui George Soros, care este controlată direct de Barack Obama şi Hillary Clinton.

Vigano a fost excomunicat din Biserica Catolică în iulie, după ce şi-a exprimat în mod repetat opoziţia faţă de actualul Papă şi faţă de schimbările moderne aduse Bisericii Romano-Catolice.

El a fost extrem de deschis în opoziţia faţă de vaccinurile COVID, acuzând autorităţile de sănătate publică de faptul că efectuează „experimente pe întreaga populaţie a lumii” şi a criticat dur Biserica Catolică pentru că a fost de acord cu acestea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor