Fondator al SOS, acuzaţii grave la adresa Dianei Şoşoacă: "Trebuie să vorbesc, pentru a nu fi părtaş la marea înşelăciune care se pune la cale"

Diana Şoşoacă
Loredana Diacu
18.09.2024

Unul dintre cei trei fondatori ai partidului SOS, Gib Gabriel, lansează o serie de acuzaţii contra Dianei Şoşoacă. El afirmă, printre altele, că împreună cu Luis Lazarus, aceasta a profitat în plan personal de bani donaţi de către „fraieri” pentru a merge la „relaxare”.

Gib susţine că timp de 4 ani de zile Şoşoacă a "minţit pe banii noştri. Şi a minţit atât de bine încât a ajuns să-şi creadă propriile minciuni". "Nu a avut decât două iniţiative legislative, care nici măcar nu au intrat în atenţia plenului, împotmolindu-se pe la comisii", adaugă politicianul.

Nu pot să tac!

Deşi mi-am propus în mod expres să nu vorbesc nici de bine, nici de rău despre Diana Şoşoacă, cel puţin până la sfârşitul anului, adică, până după alegeri, văzând publicitatea deşănţată şi mincinoasă pe care şi-o face, sau pe care i-o fac discipolii ei habotnici, fac aici o paranteză mai largă, pe unii din ei îi respect şi-i admir, cu alţii am rămas prieten, deci nu mă pot lua de ei cu duşmănie, dar nu pot să tac, adevărul trebuie spus, trebuie să iasă la iveală, sunt mirat de modul în care ei pun problema, un timp, m-am analizat singur, crezând că poate sunt eu dus cu pluta şi ei au dreptate, deci am hotărât să prezint doar nişte fapte, de fapt să le reamintesc, ele fiind publice, fără să trag nişte concluzii finale, deci, văzând manipularea şi minciuna din spaţiul public, am ajuns la concluzia că trebuie să vorbesc, pentru a nu fi părtaş la marea înşelăciune care se pune la cale.

Este adevărat că Diana Şoşoacă a fost, de departe, campionul luărilor de cuvânt din legislatura care tocmai se încheie. A vorbit mult, despre vrute şi nevrute, în fiecare şedinţă, dacă ar fi avut voie ar fi vorbit mai mult, ar fi monopolizat microfonul. Ea ştia tot despre toate, toţi ceilalţi senatori erau nişte proşti, ceea ce nu este tocmai departe de adevăr, dar, care au fost rezultatele? Zero!

Parlament, vine din franceză de la parler, a vorbi şi mentir a minţi, deci a spune minciuni. Asta a făcut Diana Şoşoacă timp de aproape patru ani. A minţit pe banii noştri. Şi a minţit atât de bine încât a ajuns să-şi creadă propriile minciuni, deci dintr-un anumit punct de vedere îi înţeleg pe cei care cască gura la ea ca la sfintele moaşte.

Însă cum ori ce activitate ar trebui să se finalizeze cu ceva şi cum rolul parlamentului este să dea legi, hai să vedem la elaborarea câtor legi a participat senatoarea? Păi, după ştiinţa mea, în afară de faptul că a bătut apa în piuă zi de zi, nu a avut decât două iniţiative legislative, care nici măcar nu au intrat în atenţia plenului, împotmolit-se pe la comisii. Deci n-a propus şi n-a participat la elaborarea nici unei legi, nu i s-a aprobat nici un amendament, n-a făcut altceva decât circ şi spectacol, de cele mai multe ori de prost gust.

Cu alte cuvinte, a luat banii degeaba.

Au să sară şosocarii în sus:"da, însă a ajutat multă lume..." Pe bune? Păi femeia ăsta nu a fost interesată decât de propria-i persoană. Nici măcar familia n-a interesat-o. S-a folosit de oameni doar cât a avut ceva de câştigat, apoi i-a abandonat fără regrete. Sunt multe exemple, am să vă dau doar două, cu notorietate.

Cazul Gaspar şi cazul Kovaci. Nu că Daniel Gaspar sau Valer Kovaci ar fi nişte victime inocente, dar, Şoşoacă s-a folosit de ambii, doar până când a avut ceva de câştigat apoi i-a abandonat. Gaspar mai are puţin şi iese din spitalul de psihiatrie după mult timp petrecut acolo iar Kovaci a fost dat afară din poliţie pe drept zic eu şi lăsat să se descurce singur, deşi principalii beneficiari ai prostiei sale au fost Diana Şoşoacă şi Tuturiga.

Mai sunt şi alţii care au avut experienţe asemănătoare cu ea, la sediul sosului, sunt zeci de dosare venite pentru "mama naţiunii "pe care individa nu numai că nu le mai bagă în seamă, dar este chiar deranjată de ele şi nu mai vrea să-şi piardă vremea cu altfel de "nimicuri "Ea însă, s-a purtat la fel şi la scara mai mare, adică şi în ceea ce priveşte unele probleme de interes naţional.

Vezi cazul "Mintia". A strâns bani de la " fraieri "într-un cont a făcut multă gălăgie, a făcut multe promisiuni, s-a bătut cu pumnul în piept...Finalul? A rămas cum s-a stabilit! Dar cu zecile de oameni care au făcut eforturi imense să vină la Deva s-o susţină, cum rămâne? Nici măcar scuze nu şi-a cerut, a dispărut cu banii "ca măgarul în ceaţă " fără nici o explicaţie .

Se pare că banii din contul "Mintia " ori cum, o bună parte din ei, au fost folosiţi de ea şi de Lazarus, pentru mici excursii şi alte "relaxări".

Un alt exemplu edificator este Hidroelectrica. În loc să lupte pentru păstrarea ei în patrimoniul naţional ca un naţionalist şi suveranist ce se dă, Şoşoacă a militat pentru listarea la bursă. A venit ea cu ceva argumente,gen:"tot poporul va putea cumpăra acţiuni "însă realitatea era cu totul alta. De fapt, listarea Hidroelectrica a însemnat pierderea sa în favoarea băieţilor deştepţi. Diana intenţiona ca împreună cu Lazarus să înfiinţeze o asociaţie, de fapt, a înfiinţat-o, prin care să atragă bani de la fraieri, să cumpere acţiuni, ce urmau să fie administrate de ei iar în final, s-o ducă bine ei şi familiile lor. Nici pomeneală de patriotism de empatie faţă de cei amărâţi, ori de grijă faţă de bogăţiile ţării.

Totul se rezumă la ea şi la ai ei. Cu toate că madam a acuzat mulţi colaboratori de trădare se pare că ea era adevărata Iudă!Deocamdată, cam atât, deşi, ştiu mult mai multe despre această făţarnică. O lăsam în plata Domnului, dacă nu dădea dovadă de atâta obrăznicie şi tupeu, bătându-şi joc de muncă şi speranţele a mii de oameni. Pentru asta cum spuneam, nu pot să tac!Fiindcă în final, totul va fi aşa cum trebuie să fie, scrie fondatorul SOS.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor