Eugen Tomac: PNL şi PSD vor să-l aducă în Parlament pe cel mai habarnist şi leneş Preşedinte din istoria României

Eugen Tomac, preşedintele PMP (Facebook - Eugen Tomac)
D.B.
19.09.2024

Liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a acuzat Partidul Naţional Liberal că ar face jocul pesediştilor la alegerile ce vin, mimând doar distanţarea de partidul lui Marcel Ciolacu şi nedorind în realitate o alianţă adevărată cu partidele de dreapta.

"Klaus Iohannis, agent electoral al PSD

După alegerile comasate la care PNL şi PSD au candidat pe o listă comună, cele două partide surori au încercat să mimeze o 'distanţare necesară' cu scopul de a păcăli din nou românii la alegerile viitoare. PNL a mers mai departe şi a declarat că doreşte o alianţă de dreapta.

'Vom discuta cu toţi pentru binele ţării', afirma generalul Ciucă pe un ton agitat şi hotărât.

Dar când porţi PSD-ul în suflet şi în minte, nu poţi face o mare alianţă de dreapta fiind la guvernare cu Ciolacu şi ai lui. Pentru a se asigura că îşi respectă înţelegerea, PNL-ul face tot ce trebuie pentru ca votul alegătorilor de dreapta să nu fie coagulat.

De aceea nu au dorit formarea unei Alianţe a Dreptei împotriva PSD şi stau lipiţi de ei la guvernare", a scris Tomac joi, pe Facebook.

Mai mult, remarcă Tomac, cele două partide „surori”, PSD şi PNL, vor să modifice pe repede înainte legile pentru a-l aduce în Parlament „pe cel mai habarnist şi leneş Preşedinte din istoria României”.

“Şi acum, pentru ca planul să funcţioneze perfect, PSD şi PNL modifică în grabă legile pentru a-l aduce în Parlament pe cel mai habarnist şi leneş Preşedinte din istoria României.

Intrarea în competiţie a lui Iohannis îl ajută enorm pe Ciolacu, care speră astfel să dezamăgească şi mai mult electoratul de dreapta. Un vot de dreapta absent serveşte din plin intereselor PSD.

Ceea ce aceşti oameni nu înţeleg este că românii nu mai pot fi păcăliţi la nesfârşit şi vor şti să-şi exprime votul”, afirmă liderul PMP.

În acest context, europarlamentarul transmite electoratului că alianţa politică liberal-conservatoare PMP-Forţa Dreptei „este soluţia care va fi sprijinită de românii cinstiţi şi corecţi”.

“Ludovic Orban este candidatul la funcţia de Preşedinte al României care va fi votat de liberali, de antreprenori, de dascăli, de toţi românii pentru care cuvintele demnitate şi onoare înseamnă totul.

Singurul candidat autentic de dreapta care merită sprijin este Ludovic Orban, un politician cinstit, implicat şi curajos! În aceste vremuri tulburi, România are nevoie de lideri, nu de agenţi electorali ai PSD, aşa cum a ajuns chiriaşul de la Cotroceni”, a conchis Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor