Anton Petrea (antrenor FCSB), declaraţii înaintea primului meci oficial din acest an, cel cu CFR Cluj, în etapa a 22-a a Ligii I

"Cunoaştem forţa şi stilul de joc al celor de la CFR, sper că mâine să găsim soluţiile cel mai bune pentru a desface apărarea lor foarte bună.. trebuie să fim pregătiţi la toate capitolele. Scorul nu este important, vreau victoria", - Anton Petrea.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea. (Captură foto/youtube)

Tehnicianul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a oferit, sâmbătă, un interviu publicat pe contul oficial de youtube al clubului din Capitală, în care a vorbit despre primul meci al anului, împotriva celor de la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, programat duminică, de la ora 20:00, pe teren propriu. Acesta îşi doreşte, bineînţeles, victoria.

"Noi avem un debut de an de foc în care vom juca împotriva echipei de pe primul loc. CFR a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului cu 19 victorii şi doar două înfrângeri, fără niciun meci egal. Asta spune multe despre forţa CFR-ului. Este o echipă care primeşte foarte puţine goluri, iar asta pentru noi trebuie să fie o motivaţie şi sper să fim prima echipă care reuşeşte să marcheze în poarta CFR-ului după şase partide oficiale. Şi în acelaşi timp să şi câştigăm.

Cunoaştem forţa şi stilul de joc al celor de la CFR, sper că mâine să găsim soluţiile cel mai bune pentru a desface apărarea lor foarte bună. Ei sunt periculoşi nu numai la fazele fixe, ci şi pe contraatac. Au jucători tehnici, jucători de viteză pe benzi, care oricând pot dezechilibra o apărare. Trebuie să fim atenţi nu numai la fazele fixe, ci şi la contraatacurile lor. Probabil că vor opta pentru un joc de aşteptare şi să ne surprindă pe contraatac. Aşa că trebuie să fim pregătiţi la toate capitolele. Însă pe mine mă interesează jocul nostru, vreau să avem o exprimare bună, o circulaţie a mingii bună şi să reuşim să finalizăm cât mai multe acţiuni. Scorul nu este important, vreau victoria", a comentat tehnicianul.

"Mai sunt destul de multe meciuri de disputat, sunt multe puncte puse în joc. Dacă am câştiga mâine seară ne-am apropia un pic, dar vom mai avea de tras, trebuie să venim din urmă. Este un meci important, dar nu cred că va fi decisiv. CFR avut un parcurs mai stabil şi mai constant, a reuşit să câştige unele meciuri chiar dacă a făcut-o la limită, cu 1-0 sau 2-1. Asta înseamnă că formează o echipă experimentată care atunci când marchează greu mai primeşte gol.

Nu cred că în echipa celor de la CFR va apărea mâine seară un jucător transferat în această pauză competiţională. Eu au echipa formată, joacă acelaşi lucru de mult timp, există un schelet al echipei foarte bine conturat. Aşa că mă aştept ca mâine poate doar pe parcurs să apară dintre jucătorii transferaţi recent", a conchis Anton Petrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport