Portughezul Cristiano Figueiredo va îmbrăca culorile clubului Dinamo Bucureşti

"Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an." - informează clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Portarul portughez Cristiano Figueiredo.
Portarul portughez Cristiano Figueiredo. (Getty Images)

Cristiano Figueiredo (31 de ani) va evolua pentru Dinamo Bucureşti până la finalul actualei ediţii a Ligii I de fotbal, a anunţat gruparea bucureşteană.

"Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru. Bine ai venit la Dinamo Bucureşti, Cristiano Pereira Figueiredo!", informează FC Dinamo.

Goalkeeper-ul lusitan, care şi-a început cariera la Braga şi a mai evoluat pentru Vizela, Valencia, Academica de Coimbra, Panetolikos, Belenenses, Vitoria Setubal, FC Hermannstadt şi CFR Cluj, va îmbrăca tricoul cu numărul 13 la noua sa echipă.

Dinamo a mai efectuat şase transferuri în această iarnă, fiind aduşi fundaşii Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), mijlocaşul Balthazar Pierret (Boulogne), portarul francez Thomas Chesneau (Concordia Chiajna) şi fundaşul dreapta Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu).