FC Argeş debutează în returul campionatului cu o victorie în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti

Gruparea piteşteană a dispus de câinii roşii cu scorul de 2-1, vineri seara, pe teren propriu, în primul meci oficial din 2022 în Liga I de fotbal.
(FC Rapid 1923/facebook)
Marius Drăgoi
22.01.2022

FC Argeş a început anul 2022 cu o victorie în faţa penultimei clasate în ierarhia Ligii I - Dinamo Bucureşti, într-un duel din cadrul etapei cu numărul 22.

Piteştenii au câştigat cu scorul de 2-1 (0-0), graţie reuşitelor lui Alexandru Işfan (51), în urma unui corner, respectiv Ionuţ Andrei Şerban (69 - penalty), pedeapsă acordată de centralul bucureştean Marcel Bîrsan după o intrare neregulamentară a lui Răzvan Patriche asupra lui Cristian Dumitru.

Dinamoviştii, la primul lor meci cu Flavius Stoican pe banca tehnică, a redus din diferenţă prin nord-macedoneanul Mirko Ivanovski (86).

De menţionat că echipa oaspete a avut un gol anulat. Cosmin Matei a trimis mingea în poartă în min. 58, dar arbitrul a fluierat un fault în atac inexistent.

În tur, FC Argeş s-a impus cu 2-0.

În acest moment Argeş este pe locul 8 în clasament cu 31 de puncte, iar Dinamo este pe 15 cu 12 puncte.

FC Argeş venea după patru etape fără victorie, un egal şi trei eşecuri, în timp ce alb-roşii au suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor