Mihai Iosif (antrenor Rapid), declaraţii înaintea partidei de sâmbătă cu Universitatea Craiova

"Mâine plecăm spre Craiova, nu avem de ce să avem emoţii, dacă se amână meciul ne vom întoarce. Nu hotărăsc eu dacă se amână sau nu, noi suntem pregătiţi. Dacă se va amâna, noi nu ne vom opune" - Mihai Iosif.
Antrenorul echipei de fotbal Rapid  Bucureşti, Mihai Iosif.
Antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Mihai Iosif. (FC Rapid 1923/facebook)

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti va întâlni, sâmbătă, de la ora 20:00, în deplasare, formaţia Universitatea Craiova, duel din cadrul etapei cu numărul 22 a Ligii I. Desfăşurarea partidei este însă sub semnul întrebării după ce gruparea din Bănie a solicitat Ligii Profesioniste amânarea pentru luni a partidei din cauza numărului mare de jucători testaţi pozitiv la virusul Wuhan.

"Mâine plecăm spre Craiova, nu avem de ce să avem emoţii, dacă se amână meciul ne vom întoarce. Nu hotărăsc eu dacă se amână sau nu, noi suntem pregătiţi. Dacă se va amâna, noi nu ne vom opune", a spus tehnicianul.

"Sunt mulţumit de lot. În primul rând pentru că în meciurile pe care le-am pierdut nu am avut niciodată echipa completă. Mereu am avut probleme de lot în acele partide, fie cu accidentările, fie cu suspendările. De aceea sunt mulţumit de transferuri, sper ca jucătorii noi să îşi facă treaba cât mai bine. În momentul ăsta cred că avem un lot numeric şi valoric destul de echilibrat.

Fiecare echipă a avut propria strategie în această pauză competiţională. Poate alte cluburi nu au avut nevoie de mutări. Dar nu m-a surprins faptul că nu prea au fost transferuri pentru că a fost o pauză competiţională mai ciudată. Adică pe 20 decembrie s-a terminat campionatul şi pe 4-5 ne-am reunit", a continuat acesta.

În acest moment Rapid este pe locul 7 în clasament cu 32 de puncte, iar Universitatea este pe 5 tot cu 32 de puncte, dar cu golaveraj superior.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport