Vizitator blănos nocturn la grădina zoologică din Mureş. A reuşit să "fure" o căprioară

Ursul surprins la Grădina Zoologica din Târgu Mureş (Captură video)
Andrei Popescu
05.07.2024

Un urs sălbatic, care a reuşit să intre în interiorul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş timp de mai multe nopţi, a ucis în cele din urmă una dintre căprioarele de acolo, au anunţat joi administratorii grădinii.

Ursul care intră pe timpul nopţii în grădina zoologică a fost filmat în timp ce părea că ar vrea să prindă un pelican, dar a renunţat rapid la idee, în căutarea unei prăzi fără aripi.

“De câteva nopţi, un urs se plimbă pe teritoriul Grădinii Zoologice. Paznicii de noapte au observat animalul pe camerele de supraveghere, au informat imediat Jandarmeria, care a ajuns la faţa locului fără întârziere de fiecare dată şi au luat măsurile necesare. Din păcate în cursul acestei nopţi, ursul a reuşit să prindă şi să omoare una dintre căprioarele noastre. Grupul de intervenţie a preluat cazul şi se vor lua măsurile necesare pentru capturarea ursului”, a anunţat gradina zoologică pe pagina sa de Facebook.

Totodată, gradina zoologică a ţinut să ofere asigurări că ursul a fost observat doar noaptea, fiind sigură în timpul zilei:

“Dorim să vă asigurăm că ursul apare doar pe timp de noapte, aşa că Grădina Zoologică este sigură pentru vizitare pe parcursul zilei. Vă aşteptăm cu drag!”

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor