"Un set de chei de la un apartament Nordis" – Cadoul pe care i l-ar da Geoană lui Ciolacu dacă ar fi invitat la ziua sa de naştere

Mircea Geoană (Captură video)
Andrei Popescu
16.10.2024

Fostul secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană, candidat independent în cursa pentru Cotroceni, a lansat, marţi, în emisiunea lui Măruţă, un atac uşor voalat la adresa premierului Marcel Ciolacu, asociindu-l pe acesta cu afacerea “Nordis”.

Mai exact, întrebat ce cadouri le-ar pregăti contracandidaţilor săi principali în cursa prezidenţială, în cazul în care ar fi invitat, pe rând, la aniversările acestora, Geoană a afirmat că i-ar pregăti lui Ciolacu un set de chei pentru un apartament Nordis.

“Lui Marcel Ciolacu i-aş pregăti un set de chei de la un apartament Nordis. E la modă, e în vogă! Domnului Simion i-aş oferi un set de chei de la casele care nu se vor construi niciodată. Ca să rimeze cu domnul Ciolacu. Adică fiecare oferă câte un apartament la o construcţie care nu se va livra niciodată destinatarului”, a precizat Geoană.

El a făcut remarcile în condiţiile în care PSD încearcă să se îndepărteze cât mai mult de scandalul “Nordis”, în care se regăseşte numele Laurei Vicol, care a demisionat recent din funcţia de preşedintă a Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, cât şi din PSD, acuzând un “linşaj mediatic” şi o “campanie de denigrare” ce urmăreşte subminarea credibilităţii partidului.

În ceea ce îl priveşte pe liderul PNL Nicolae Ciucă, Geoană a spus: “I-aş oferi coperţi de carte ca, după ce termină cu chinuiala asta, cu campania şi politica, să se apuce în sfârşit să scrie şi dânsul o carte că am obosit citind-o pe panouri în toată ţara”, a menţionat Geoană.

Totodată, el a spus că lui Ludovic Orban i-ar oferi un “trabuc din perioada pandemiei”, iar şefei USR Elena Lasconi o “fanfară militară” de la NATO.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor