Un atac cu dronă a ţintit reşedinţa privată a premierului israelian Benjamin Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu (Getty Images)
Redacţia
19.10.2024

Reşedinţa privată a prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, situată în oraşul de coastă Caesarea, la sud de Haifa, în nordul Israelului, a fost sâmbătă dimineaţă ţinta unui atac cu dronă din Liban, transmite agenţia de presă Nova News.

Biroul premierului a confirmat că nici Netanyahu, nici soţia sa Sara nu se aflau acasă în momentul atacului şi că nimeni nu a fost rănit.

Atacul a făcut parte dintr-o serie de atacuri similare în acea dimineaţă. Alte două drone lansate din Liban au fost doborâte de apărarea aeriană israeliană, declanşând sirenele de alarmă în zona Tel Aviv, dar nu au provocat pagube.

Radiodifuzorul saudit Al Hadath a relatat anterior că una dintre dronele lansate spre Israel ar fi lovit reşedinţa privată a prim-ministrului Netanyahu din Caesarea.

Netanyahu deţine două case private, în Cezareea şi Ierusalim, şi petrece timp şi la Beit Aghion, reşedinţa oficială a prim-ministrului din Ierusalim.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor