Premierul Nicolae Ciucă a numit un nou secretar general al Guvernului. Cine i-a luat locul lui Antonel Tănase

Nicolae Ciucă, premierul interimar (Gov.ro)
D.B.
09.12.2020

Premierul interimar Nicolae Ciucă l-a numit, marţi, în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, pe Dragoş Condrea, se arată într-o notă informativă a Guvernului.

Noul secretar general a deţinut funcţia de director al Direcţiei juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului şi îl înlocuieşte în funcţie pe Antonel Tănase, care demisionase marţi.

Reamintim că fostul secretar general al Guvernului Antonel Tănase a anunţat, marţi, că demisionează la cererea premierului interimar Nicolae Ciucă. Tănase era unul dintre cei mai apropiaţi oameni de fostul premier Ludovic Orban, care a demisionat luni.

”Îmi depun demisia azi. Mi s-a cerut şi m-am conformat. Nu mă cramponez de funcţie”, a declarat Antonel Tănase, pentru G4Media.ro.

Merită precizat faptul că funcţia de Secretar General al Guvernului este esenţială pentru buna funcţionare a Guvernului. Acesta poate interveni în trimiterea unor acte normative la publicare în Monitorul Oficial, ceea ce ar putea împiedica intrarea lor în vigoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor