De coşmar. Asfaltul se prăbuşeşte sub o maşină în care se afla un copil, pe strada Regiei, în Bucureşti

Crater format in Regie (Facebook/Daniel Baluta)
Ana Ion
09.10.2024

Maşina unei femei a căzut într-o crater uriaş format brusc chiar sub ea de surparea neaşteptată a asfaltului. Incidentul s-a produs în apropierea curţii Grădiniţei nr. 168 din Capitală, pe strada Regiei din Sectorul 6. Momentul a fost surprins de o cameră video din zonă.

Şoferiţa în vârstă de 43 de ani se afla în maşină împreună cu copilul său, în vârstă de 5 ani, care a căzut în groapă, fiind scos de un cetăţean ce a sărit în ajutor. Din fericire, nici copilul şi nici mama nu au păţit nimic, cu excepţia sperieturii.

”Toate persoanele s-au autoevacuat, cele două persoane din autoturism au fost asistate medical la faţa locului de către echipajul medical, refuzând transportul la spital”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

La faţa locului au sosit şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

La rândul lor, pompierii trimişi la faţa locului au intervenit pentru asigurarea zonei unde asfaltul s-a prăbuşit.

Incidentul s-a produs pe calea de acces din strada Regiei 2, care este teren privat şi se află în proprietatea unei societăţi, au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 6, potrivit TVR.

Conform unui comunicat al autorităţii locale, transmis miercuri, înainte de 1989 în această locaţie a funcţionat Fabrica de Ţigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilităţi, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutăţii cumulate a maşinii parcate şi a autoutilitarei care aparţine unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul.

Primăria Sectorului 6 nu are şi nu a avut lucrări în zonă. Reţelele de utilităţi sunt administrate de către Primăria Municipiului Bucureşti, au mai transmis reprezentanţii autorităţii locale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor