PMP-ul lui Tomac, după ce USR a decis să rupă alianţa pentru alegeri: Propunerile noastre au fost absolut rezonabile

Eugen Tomac
Andrei Pricopie
08.09.2024

Partidul Mişcarea Populară, condus de Eugen Tomac, a reacţionat după decizia USR de a candida pe liste proprii la următoarele alegeri.

"PMP a răspuns invitaţiei la dialog venită din partea USR. Propunerile noastre au fost absolut rezonabile şi au avut ca obiectiv major unirea dreptei democratice împotriva PSD, în contextul alegerilor pentru cea mai importantă funcţie în stat - Preşedintele României.

PMP va continua să promoveze valorile dreptei democratice şi va intra în competiţiile electorale alături de aliaţi care împărtăşesc aceleaşi principii. Rămânem deschişi dialogului cu forţele politice care cred într-un viitor democratic şi modern pentru România", a transmis USR.

USR candidează pe liste proprii la alegeri

"O echipă alcătuită din membri ai Biroului Naţional al USR a purtat în ultimele săptămâni discuţii cu reprezentanţii partidelor de dreapta în încercarea de a face o alianţă pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

Scopul negocierilor a fost oferirea unei alternative românilor, astfel încât România să fie condusă de un preşedinte de dreapta şi de un guvern de dreapta, care să facă reforme. Altfel, România riscă să rămână sub o coaliţie toxică, care măreşte anual taxele asupra cetăţenilor.

Pretenţiile prezentate de reprezentanţii celorlalte partide au fost însă nerezonabile şi imposibil de pus în practică. Ca urmare, USR va merge, cu motoarele turate la maximum, în următoarele alegeri şi va candida prin forţe proprii", a transmis USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor