Noi dezvăluiri în cazul celor trei copii ai unui om de afaceri din Hunedoara care au fost daţi dispăruţi

(Facebook / politiaromana.ro)
Andrei Popescu
17.10.2024

Poliţiştii hunedoreni au transmis, joi, că cei trei fraţi daţi dispăruţi luni în timp ce se aflau sub supravegherea unei bone, în localitatea Simeria, judeţul Hunedoara, ar fi de fapt împreună cu tatăl lor, omul de afaceri Adrian Marţian.

Oamenii legii au mai transmis că sunt continuate cercetările în acest caz pentru a se stabili unde se află mai exact micuţii.

“În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) şi au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor.

În acest caz, continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun. IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Reamintim că, luni seara, tatăl copiilor a anunţat, la 112, dispariţia celor trei copii.

A doua zi, marţi, în spaţiul public a fost distribuit un material video în care micuţii se adresează mamei lor, afirmând că sunt bine şi că vor să stea cu tatăl lor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor