Musk avertizează: "Dacă Trump nu este ales, acestea vor fi ultimele alegeri"

Elon Musk (Facebook/C.E.O.Tesla.spaceX.X)
Redacţia
30.09.2024

Elon Musk a susţinut că afluxul de imigranţi ilegali în Statele Unite, „un lucru pe care democraţii îl accelerează cât se poate de mult”, va institui efectiv un „stat cu un singur partid, iar democraţia va lua sfârşit”.

Răspunzând la o discuţie pe X în care senatorul Mike Lee (R-UT) a subliniat că Departamentul de Justiţie dă în judecată statul Alabama pentru că a încercat să elimine non-cetăţenii de pe listele sale de vot, şi a blocat SAVE Act - Musk a remarcat că „Peste tot în America va fi asemănător cu coşmarul care are loc centrul oraşului San Francisco:

Mai jos întreaga postare a lui Musk:

Foarte puţini americani îşi dau seama că, dacă Trump NU este ales, acestea vor fi ultimele alegeri. Departe de a fi o ameninţare la adresa democraţiei, el este singura modalitate de a o salva!

Permiteţi-mi să explic: dacă chiar şi 1 din 20 de imigranţi ilegali devin cetăţeni pe an, lucru pe care democraţii îl accelerează cât se poate de mult, ar însemna aproximativ 2 milioane de noi alegători legali în 4 ani.

Marja de vot în statele la limită [care pot decide rezultatul alegerilor, n.n] este adesea mai mică de 20 de mii de voturi. Asta înseamnă că, dacă Partidul „Democrat” reuşeşte, nu vor mai exista „swing states”!

Mai mult decât atât, administraţia Biden/Harris a trimis „solicitanţi de azil”, care au acces rapid la cetăţenie, direct în „swing states” precum Pennsylvania, Ohio, Wisconsin şi Arizona. Acesta este un mod sigur de a câştiga toate alegerile.

America devine astfel un stat cu partid unic, iar democraţia ia sfârşit. Singurele „alegeri” vor fi primarele Partidului Democrat. Acest lucru s-a întâmplat deja în California cu mulţi ani în urmă, după amnistia din 1986.

Singurul lucru care ţine California departe de socialismul extrem şi de politicile guvernamentale sufocante este că oamenii pot părăsi California şi pot rămâne în America.

Odată ce întreaga ţară va fi controlată de un singur partid, nu va mai exista nicio scăpare.

Peste tot în America se va înstăpâni coşmarul din centrul oraşului San Francisco.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor