Liga I. Universitatea Craiova, primele trei puncte din 2022, după 1-0 cu FC Rapid Bucureşti 1-0

Gruparea din Bănie a debutat în returul campionatului cu o victorie la scor minim înregistrat în faţa rapidiştilor, sâmbătă seara, pe Stadionul 'Ion Oblemenco' din Craiova, într-un meci din etapa a 22-a.
Universitatea Craiova - FC Rapid Bucureşti 1-0 (1-0), în etapa a  22-a a Ligii I de fotbal.
Universitatea Craiova - FC Rapid Bucureşti 1-0 (1-0), în etapa a 22-a a Ligii I de fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)

Primul meci oficial din 2022 pentru Universitatea Craiova disputat, sâmbătă seara, pe teren propiu, în compania formaţiei FC Rapid Bucureşti, a adus oltenilor primele trei puncte, extrem de preţioase în economia clasamentului Ligii I.

Unicul marcator al serii de pe Stadion ''Ion Oblemenco'' a fost bosniacul Elvir Koljic, care a punctat în debutul primei reprize (minutul 5), după o centrare perfectă a lui Andrei Ivan.

Echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a mai ameninţat poarta adversă prin Koljic (10) şi Alexandru Câmpanu (66), în timp ce de partea cealaltă, dintre elevii lui Mihai Iosif, cel mai aproape de gol a fost slovacul Jakub Vojtus (73).

Universitatea, la prima victorie în campionat după trei eşecuri şi patru egaluri înregistrate în ultimele şapte etape, este pe 4 cu 35 de puncte. Rapid este pe 7 cu 32 de puncte. Giuleştenii au obţinut un singur punct în ultimele sale trei meciuri.

În tur craiovenii au câştigat cu scorul de 2-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport