Constantin Budescu, noul jucător al formaţiei FC Voluntari! Declaraţiile mijlocaşului [video]

Fostul jucător al FCSB a semnat un contract pe o perioadă de 6 luni cu gruparea ilfoveană, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului. Mijlocaşul îşi doreşte să se califice în play-off cu noua sa echipă şi să câştige Cupa României.
Fotbalistul român Constantin Budescu.
Fotbalistul român Constantin Budescu. (FC Voluntari/facebook)

Jucătorul de fotbal Constantin Budescu a ajuns la o înţelegere cu FC Voluntari, acesta urmând să slujească sub stindardul ilfovenilor şase luni de zile, a anunţat gruparea din.

"FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de 6 luni cu jucătorul Constantin Budescu. Jucătorul anului 2017 în România are în palmares titlul de campion, Cupa şi Supercupa României, toate cu Astra Giurgiu. Considerat cel mai tehnic jucător român, noul nostru mijlocaş de creaţie are 16 meciuri la echipa naţională a României, pentru care a marcat de 5 ori şi 40 de partide în cupele europene în care a reuşit să puncteze de 13 ori. Costică Budescu va purta numărul 50 pe echipamentul nostru de joc", se arată în comunicatul mai sus menţionat.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 32 de ani a oferit deja primul interviu noului său club.

"De ce Voluntari? Pentru că este o echipă foarte bună, aflată într-o situaţie bună, am şi prieteni aici şi mi-a fost mult mai uşor sa aleg acest club. Mai ales că sunt foarte aproape de casă şi pot merge în fiecare zi. Am vorbit şi cu Gabi Tamaş în toată această perioadă şi pot să spun că îmi face plăcere să fim din nou coechipieri. Vreau să ajut FC Voluntari cât pot eu de mult, să practicăm un fotbal bun şi plăcut şi să ne îndeplinim obiectivele. Eu de obicei nu îmi propun obiective personale, îmi doresc doar ca echipa să intre în play-off şi să câştigăm Cupa României.

Cu Liviu Ciobotariu o să fie o relaţie normală, ca între un jucător şi un antrenor, nu vor fi probleme. Toţi de aici ne dorim ca echipa să meargă în continuare la fel ca până acum. Aici din ce am văzut contează foarte mult unitatea grupului, formează o adevărată familie şi asta spun eu că a contat foarte mult în rezultatele de până acum. Sunt foarte multe echipe care au şanse la play-off şi diferenţa de puncte este mică. Toată lumea speră, iar noi ne dorim acelaşi lucru, să prindem play-off-ul", a declarat Budescu.

Constantin Budescu a încetat colaborarea cu FCSB în luna ianuarie. În trecut acesta a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, Dalian Yifang, Al Shabab şi Damac FC, ultimele două din Arabia Saudită.