Liga I. FC Argeş a învins-o pe FC Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1

Piteştenii s-au impus pe stadionul Dinamo din Capitală în faţa formaţiei gazdă cu scorul de 2-1 (1-0), luni seară, golul victoriei purtând semnătura lui Cephas Malele (85 - penalty).
(Denis Doyle / Getty Images)
Marius Drăgoi
16.03.2021

FC Argeş a obţinut maximul din deplasarea făcută pe terenul celor de la FC Dinamo, luni seara, la Bucureşti, în ultimul meci din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

Gruparea argeşeană, care încă speră la un loc de play-off, următoarele trei etape fiind cruciale în îndeplinirea acestui obiectiv, a punctat prin Robert Grecu (28), respectiv Cephas Malele (85 - penalty). Dinamoviştii au reuşit unicul gol prin Vlad Achim (71).

"Suntem mult mai aproape de îndeplinirea obiectivului. Am plecat de pe ultimul loc şi obiectivul era clar. Dacă ajungem în playoff, e un bonus şi o bucurie pentru noi toţi. M-am temut puţin după primirea golului egalizator, i-am văzut cu capul în pământ, dar mă bucură reacţia lor, a venit acel penalty şi am avut şi alte câteva situaţii.

Suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Fiecare meci este greu. Lucrăm bine, s-a creat o emulaţie în Piteşti acum, lumea ne încurajează chiar dacă se joacă fără spectatori”, a declarat antrenorul Andrei Prepeliţă la finalul partidei.

FC Argeş este la a doua victorie consecutivă, respectiv o singură înfrângere în ultimele 14 etape (7 victorii, 6 egaluri). Este pe poziţia a 7-a în clasament cu 36 de puncte.

Dinamo, cu două egaluri şi cinci eşecuri în ultimele şapte etape, este pe 14 cu 27 de puncte şi va evolua sigur în play-ouţ.

În tur, Dinamo a trecut de FC Argeş cu 1-0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor