Liga I. Sepsi OSK foarte aproape de calificarea în play-off după victoria cu FC Botoşani

Gruparea pregătită de Leo Grozavu a luat toate cele trei puncte din deplasarea făcută la FC Botoşani, scor final 2-1 (1-0), succes ce le consolidează poziţia a 4-a a clasamentului campionatului intern.
(Getty Images)
Marius Drăgoi
16.03.2021

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este foarte aproape să rezolve situaţia pentru locul 4 al clasamentului Ligii I.

Graţie succesului înregistrat în faţa formaţiei moldovene FC Botoşani cu scorul de 2-1 (1-0), luni, în deplasare - partidă din cadrul etapei cu numărul 27 a campionatului intern, gruparea antrenată de Leo Grozavu are acum un avans considerabil faţă de principalele urmăritoare angajate în lupta pentru un loc de play-off.

"Când o să fim matematic, atunci vorbim de playoff, mai sunt 9 puncte puse în joc. Cinstit, îmi doresc ca şi Botoşaniul să ajungă în playoff. Dacă etapa trecută am pierdut acasă cu Chindia a fost vina mea, am fost prea încrezători, prea aroganţi, ne-a pedepsit fotbalul, dar acum am dat dovadă de caracter. Sunt ultimele etape, sunt în joc puncte foarte importante pentru playoff, înainte de playout, e normal să fie încrâncenare, pe terenurile astea trebuie luptă" a declarat Leo Grozavu după meci.

Sepsi s-a impus prin golurile marcate de Gabriel Vaşvari (41 - penalty) şi Nandor Tamas (71), în timp ce unicul gol al gazdelor a fost reuşit de guineeanul Sekou Camara (90+3).

FC Botoşani, care a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie (un egal şi trei înfrângeri) este pe şase cu 37 de puncte, iar Sepsi pe patru cu 43 de puncte.

În tur, scorul a fost egal, 2-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor