Italia, decisă să combată comerţul cu copii LGBT. Meloni adoptă o lege care interzice maternitatea surogat în străinătate

Un bărbat transsexual hrăneşte un nou-născut surogat cu o sticlă de lapte în timpul unui live stream TikTok. (Screenshot - X)
Redacţia
21.10.2024

Este o tendinţă tulburătoare care s-a răspândit în ultimii ani: cuplurile de homosexuali şi transsexuali plătesc mame surogat pentru a avea copii pentru ei, apoi iau acei copii şi îi folosesc ca accesorii de modă pentru influenţă în social media, potrivit Zero Hedge. Tendinţa include şedinţe foto bizare cu bebeluşi nou-născuţi, în care cuplurile (de obicei bărbaţi gay sau trans) pozează într-un pat de spital cu bebeluşul, ca şi cum tocmai l-ar fi născut.

Deşi este legală în multe ţări, această practică are unele implicaţii tulburătoare în ceea ce priveşte respectul cultural pentru maternitate, stabilitatea vieţii viitoare a copiilor folosiţi ca recuzită şi normalizarea bolilor psihice legate de identitatea de gen.

Guvernul italian condus de Georgia Meloni, prima femeie premier din Italia, a eliminat această lacună de peste mări din piaţa copiilor LGBT. Este unul dintre primele guverne care a abordat şi a blocat în cele din urmă practica FIV pentru maternitatea surogat (în vigoare din 2004), iar acum a extins această interdicţie pentru a include recrutarea de mame surogat în afara ţării. Cu alte cuvinte, este vorba de o interdicţie completă a sarcinilor cu mame surogat. Cei care încalcă legea riscă amenzi de până la 1 milion USD şi 2 ani de închisoare.

Criticii califică legea drept un „atac monstruos” la adresa comunităţii LGBT şi a capacităţii acesteia de a avea o familie, cu toate că legea se aplică tuturor italienilor, nu doar celor care se identifică drept homosexuali sau transsexuali. Cu toate acestea, este probabil ca restricţiile să fi fost concepute special pentru a opri explozia comerţului cu copii LGBT şi a surogatului trans. Meloni s-a descris ca fiind o mamă creştină şi consideră că un copil ar trebui să fie crescut doar de un bărbat şi o femeie.

Deoarece practica maternităţii surogat pentru cuplurile homosexuale masculine a fost limitată până de curând, există puţine date privind efectele acestei practici asupra copiilor pe măsură ce cresc. Există multe studii ştiinţifice care arată că situaţia copiilor care trăiesc în familii de homosexuali este mai proastă la maturitate decât a celor care trăiesc în familii cu mamă şi tată tradiţionali.

Aceste probleme includ faptul că un copil a ajuns să aibă nevoie de asistenţă publică, cum ar fi ajutorul social, că este mai probabil să sufere de anxietate sau depresie, că este mai probabil să fie abuzat sau că este mai probabil să se implice în obiceiuri nesănătoase, cum ar fi să aibă mai mulţi parteneri sexuali, să fumeze sau să consume droguri.

Ori de câte ori sunt publicate astfel de studii imparţiale şi apolitice, acestea sunt imediat atacate de grupurile de activişti gay pentru „intoleranţă”. În prezent, este puţin probabil ca astfel de studii să fie vreodată finanţate, cu atât mai puţin făcute publice. Ştiinţa privind efectele sociale ale stilului de viaţă gay şi trans este complet suprimată în anii 2020.

Argumentele comune împotriva interdicţiei privind maternitatea surogat includ afirmaţii conform cărora maternitatea surogat este necesară pentru a contracara declinul demografic al Italiei. Organizaţiile de stânga exploatează scăderea populaţiei occidentale ca justificare pentru multe dintre agendele lor, inclusiv agenda lor privind imigraţia în masă. Ce omit acestea însă este faptul că nu este suficient ca o societate să aibă pur şi simplu mai mulţi copii, ci aceasta trebuie să le asigure celor mici şi un cămin în familii stabile, tradiţionale, unde aceştia nu sunt acolo doar pentru a satisface narcisismul activiştilor LGBT.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor