Birchall, indignată după decorarea unui politician care insultă femei: Cât puroi, câtă mizerie! România lui Iohannis!

Ana Birchall (Ana Birchall)
Loredana Diacu
22.09.2024

Fosta ministră a Justiţiei Ana Birchall, în prezent candidată la preşedinţia României, critică dur faptul că preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul viceprimar PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu, care s-a remarcat prin insulte grobiene la adresa femeilor.

Totodată, Birchall îi cere lui Iohannis să-i retragă decoraţia lui Bădulescu.

Reamintim că Aurelian Bădulescu este în prezent consilier la Curtea de Conturi a României. În perioada în care a fost viceprimar din partea PSD, iar Primăria Generală era condusă de Gabriela Firea, s-a remarcat prin agresivitate fizică şi verbală inclusiv împotriva unor femei.

În 2017, a numit-o „prostituată” pe o consilieră USR, a înjurat-o pe consiliera USR Ana Maria Ciceală, i-a spus unei jurnaliste că este „o vacă” şi s-a bătut cu fostul primar Gabriel Mutu, colegul său de partid.

În 2021, Bădulescu a jignit-o şi pe Birchall. Pesedistul a făcut-o pe Birchall “scroafă” şi i-a cerut să coboare din “corcoduş” pentru că i se văd “chiloţeii”.

Redăm postarea Anei Birchall:

"Ce mai înseamnă în România lui Klaus Iohannis acordarea de decoraţii cum este Ordinul Naţional 'Pentru Merit' în grad de Cavaler? NIMIC. Aurelian Bădulescu, în prezent consilier de conturi la Curtea de Conturi a României (!), tocmai a primit această decoraţie.

Cât puroi, câtă mizerie, cât de bolnavă e clasa politică dacă un astfel de personaj cum e Bădulescu e numit 'cavaler' de cel care se află în fruntea ţării, de preşedintele ales de oameni!

EI se bazează pe faptul că oamenii nu ştiu şi nu văd. Vreţi să vă spun cine este Bădulescu? Este un om foarte agresiv, un 'lătrău' şi un 'bădăran' protejat al Gabrielei Firea, care împroşca cu noroi şi jigniri pe oricine spunea adevărul. A atacat pe mulţi, inclusiv pe mine atunci când am solicitat recuperarea banilor furaţi românilor.

Acum stă pitit la Curtea de Conturi, printr-o sinecură, suficient de bine ascuns cât să poată să ajungă şi 'cavaler' înainte ca oamenii să sesizeze ce se întâmplă. Asta înseamnă să fie ţara bolnavă.

Ca preşedintele să decoreze incompetenţi şi impostori şi să blocheze binele şi competenţa.

Îi solicit domnului Iohannis retragerea de urgenţă a acestei decoraţii! Chiar nu se poate ca orice însemn al statului român, orice valoare, orice simbol să fie murdărit de non valori şi impostură!

Trebuie să spunem STOP capturării României de către grupuri de interese, non valori, impostură! Prin semnături şi prin votul vostru pentru bine putem face asta! Dacă ne luptăm împreună, putem să Ne Facem Bine!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor