Aurelian Bădulescu, fost viceprimar PSD care insulta grobian femei, decorat de Iohannis

Aurelian Bădulescu (Facebook / aurelianbadulescu.ro)
Ana Ion
22.09.2024

Fostul viceprimar al Bucureştiului în perioada 2016-2020, Aurelian Bădulescu a fost decorat de Iohannis, cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, scrie BuletindeBucureşti.

Aurelian Bădulescu este în prezent consilier la Curtea de Conturi a României. În perioada în care a fost viceprimar din partea PSD, iar Primăria Generală era condusă de Gabriela Firea, s-a remarcat prin agresivitate fizică şi verbală inclusiv împotriva unor femei.

În 2017, a făcut-o „prostituată” pe o consilieră USR, a înjurat-o pe consiliera USR Ana Maria Ciceală, i-a spus unei jurnaliste că este „o vacă” şi s-a bătut cu fostul primar Gabriel Mutu, colegul său de partid.

Fostul viceprimar al Bucureştiului a fost decorat într-un grup mai mare, din care fac parte toată conducerea Curţii de Conturi a României şi de colegi de-ai săi din instituţie.

Printre aceştia se numără Mihai Busuioc, preşedintele Curţii de Conturi, şi vicepreşedinţii Lucian Heiuş, Ion Mocioalcă, Lucian Vlădescu, Camelia Pricopie şi Florin Tunaru.

Reamintim că Bădulescu l-a insultat chiar şi pe cel care l-a decorat. În 2020, a trebuit să demisioneze de la şefia organizaţiei PSD Sector 3, după ce a postat pe Facebook o imagine cu preşedintele Klaus Iohannis întruchipându-l pe fostul lider nazist Adolf Hitler.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor