Alexandru Muraru, replică acidă pentru Simonis: "Tupeu de mafiot obraznic!"

Alexandru MURARU (Epoch Times Romania)
Loredana Diacu
24.08.2024

Deputatul PNL Alexandru Muraru a lansat un atac acid la adresa lui Alfred Simonis după ce acesta l-a numit pe Iohanis preşedinte cu "rânjet metalic" şi cu muşchiul empatiei atrofiat.
Nemulţumit de caracterizarea pe care Simonis i-a făcut-o lui Ioannis pentru a îl pune în lumină pe candidatul PSD-ului la prezidenţiale - Ciolacu - Muraru îl acuză pe Simonis de tupeu de mafiot obraznic şi transmite că Ciolacu nu va câştiga Cotroceniul.
Redăm postarea lui Muraru:
"Modelul lui Alfred Simonis este Candidatul Pâş-Pâş pentru care politica externă şi cea economică a României sunt prea sofisticate.
Simonis, după ce a venit în genunchi la PNL să ceară susţinere, a devenit acum mare lider. Tupeu de mafiot obraznic.
Atacurile lui Simonis şi Grindeanu la PNL denotă obrăznicie, cinism şi arată clar planul PSD de apropiere de AUR. Este cât se poate de relevant că liderii PSD s-au ferit să vorbească despre ei şi e clar că îi protejează. De ce îi protejează, acest lucru se va releva curând.
Ce nu ştie Simonis e că Marcel Ciolacu tocmai se lansează pe toboganul politicii interne şi îl va însoţi şi el pe de tânăr pe acest tobogan.
Trebuie să recunoaştem că le-a ieşit domnilor Grindeanu şi Tudose, care ştiu foarte bine că Marcel Ciolacu nu poate câştiga alegerile prezidenţiale. Ei vor fi cei care vor prelua partidul şi vor negocia orice cu oricine - mai ales cu AUR - funcţii în Guvern şi multe alte roluri în administraţie. Asta e doar în mintea lor. Pentru că o dreaptă unită îi va lăsa încă o dată în Opoziţie.
Cu o inteligenţă "peste medie" Marcel Ciolacu a avut mult, a vrut să ia tot şi se va alege cu nimic. Aşa că va face pâş-pâş înafara politicii mari după alegerile prezidenţiale împreună cu noua sa echipă care se alege azi", scrie, pe Facebook Muraru.
Reamintim că la congresul PSD Simonis a declarat: „Eu nu mai vreau şi cred că nici românii nu mai vor un preşedinte cu un rânjet metalic sau un preşedinte cu muşchiul empatiei atrofiat. Eu nu mai vreau asta, nu mai vreau un preşedinte care să conducă de pe pârtiile de schi sau de pe terenurile de golf, vreau un preşedinte care să se dedice muncii zi de zi. Vreau un preşedinte modest, căruia să îi pese de oameni”. „Îmi doresc să votăm la prezidenţiale un om. Cel care se încadrează cel mai bine e printre noi, e preşedintele PSD”.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor