Va candida Iohannis pe listele PNL pentru parlamentare?

Klaus Iohannis
Ana Ion
17.09.2024

Deputatul PNL Adrian Cozma susţine că în partid nu a avut loc nicio discuţie vizând o posibilă candidatură a preşedintelui Klaus Iohannis pe listele partidului pentru parlamentare.

Scenariul candidaturii lui Iohannis a fost lansat în spaţiul public de Anca Alexandrescu, care a susţinut la Realitatea TV că şeful statului ar urma să candideze pe listele PNL la alegerile parlamentare.

“O astfel de candidatură nu a fost discutată în PNL şi nu avem o decizie în acest sens. Ca atare, vorbim despre o speculaţie pe care nu ştiu cine a aruncat-o pe piaţă, despre care nu avem ce comenta. Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu există.

O astfel de decizie nu a existat. La acest moment sunt 20 de filiale judeţene care au depus listele cu candidaţi. Ştim că în acest moment nu există o astfel de propunere din ceea ce s-a trimis. E dreptul fiecărei organizaţii judeţene să îşi decidă componenţa listelor la parlamentare. Nu există, deocamdată, o astfel de propunere din partea niciunei organizaţii judeţene şi nici nu va fi, nu s-a discutat.

Preşedintele României este totuşi cel care a fost cel mai votat român. Dar nu pot să speculez ceva ce nu există încă”, a declarat Cozma la B1 TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor