Tânăr reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând prin Făgăraş fără permis, băut şi drogat

Castelul Bran (Epoch Times România)
Ana Ion
21.10.2024

Un tânăr elveţian, sub influenţa drogurilor, a provocat haos în judeţul Braşov unde, drogat fiind, a lovit cinci maşini în timp ce fugea de poliţie.

Tânărul de 19 ani susţine că venit în România cu intenţia de a petrece Halloween-ul în Transilvania ca să îl caute pe străbunicul său, Dracula, pentru a-l transforma în vampir. În căutarea sa, el a ajuns la Făgăraş, dar fără bani, a decis să fure o maşină parcată şi să plece spre Sibiu.

„Am vrut să merg în pădurea Hoia-Baciu, în căutarea stră-străbunicului, contele Dracula, Vlad Ţepeş. Sper că mă poate transforma într-un vampir. Toată viaţa am visat lucrul ăsta şi acum sunt aici”, spunea elveţianul, potrivit Newsweek.

Poliţia a fost alertată imediat de furt, iar tânărul a fost urmărit. În acest timp, el a lovit cinci vehicule, producând două accidente pe DN1, inclusiv într-un sens giratoriu şi lângă o staţie de benzină din Şelimbăr. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Luciana Lazăr, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, a confirmat că incidentul a implicat atât pagube materiale, cât şi victime:

„Bărbatul a acroşat un autoturim pe DN1 în sensul giratoriu cu DJ 106D. Al doilea accident în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs pe DN1, în Şelimbăr, în apropierea unei staţii de alimentare cu combustibil.”

În urma accidentelor nu au rezultat doar pagube materiale. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor