Lider PNL acuză o complicitate între AUR şi PSD: Dacă AUR ajunge în turul 2, ar putea forţa un referendum pentru scoaterea României din UE

Alexandru Muraru (Epoch Times Romania)
Loredana Diacu
21.10.2024

Planul Rusiei din Moldova este de fapt planul Rusiei pregătit pentru România la alegerile de peste câteva săptămâni: intrarea lui Simion în turul 2 este pregătirea pentru referendum de scoatere a României din UE, susţine deputatul PNL Alexandru Muraru. "Complicitatea PSD devine acum o acţiune anti naţională!", adaugă el.

Potrivit liberalului, rezultatul referendumului din Republica Moldova arată "cum partide precum AUR şi alte grupări care alimentează ura, manipularea, clivajele şi falsele naraţiuni ne pot îndepărta de Europa."

Muraru mai susţine în postarea sa că, întărit de rezultate bune la alegeri, AUR ar putea forţa în doi ani un referendum pentru scoaterea României din UE.

"Ura faţă de Occident este cea mai anti-patriotică ideea posibilă. Aceste forţe, sprijinite din umbră de propaganda rusă, ne pot duce pe un drum periculos.

Dacă AUR ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, să nu ne facem iluzii: în doar doi ani, ar putea forţa un referendum pentru scoaterea României din Uniunea Europeană.

Complicitatea dintre PSD şi AUR este o ameninţare directă la adresa stabilităţii ţării noastre şi a viitorului nostru european.

Ciolacu şi Simion lucrează împreună pentru a slăbi democraţia şi pentru a pune în pericol viitorul copiilor noştri.

Dacă permitem acestor minciuni să prindă rădăcini şi în România, ne vom trezi curând în faţa unei alegeri imposibile: Europa sau un regim autoritar.

România trebuie să rămână fermă pe drumul său european şi democratic.

Nu putem lăsa partida pro-rusă să ne fure viitorul!", scrie pe Facebook Muraru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor