Social-democrata Oana Florea iese la atac la TV: Geoană e în campanie de un an. Care e sursa de finanţare? De unde sunt banii?

Mircea Geoană (Epoch Times Romania)
Andrei Pricopie
15.09.2024

Candidatura lui Mircea Geoană agită apele în PSD. Într-o emisiune la Digi24, social-democrata Oana Florea i-a cerut fostului secretar general adjunct al NATO să iasă public şi să explice din ce bani îşi face campanie de un an de zile.

Jurnalistă: După alegerile prezidenţiale ar trebui să ştim cine va fi premierul. Este Marcel Ciolacu premierul lui Mircea Geoană?

Oana Florea: Asta afirmă Mircea Geoană. Eu, sincer, chiar nu cred că există varianta ca Mircea Geoană să ajungă în turul 2.

Jurnalistă: Şi de ce face face aluzii în acest sens?

Oana Florea: Pentru că e în campanie electorală de vreun an de zile. Eu aş vrea să ştiu care e sursa de finanţare. Pentru că de anul trecut bate ţara în lung şi în lat, făcând tot felul de dezbateri, conferinţe etc. din nişte surse necunoscute. El nu a publicat aceste fonduri. De unde sunt? Ce-i cu ele? Şi cu sigla NATO în spate. În sfârşit, mulţumim lui Dumnezeu că şi-a dat demisia din acea funcţie.

Jurnalistă: Şi premierul îşi face campanie fiind la Palatul Victoria, este premierul în funcţie.

Oana Florea: Domnul Geoană ocupa o funcţie la NATO, nu un birou din România. Dânsul trebuia să fie puţin în Statele Unite. Deci, exact ce spunea şi domnul Andruşceac (de la AUR). Şi-a luat concediu? Cum a făcut? În plus, dânsul are multe ceasuri, află că a murit regele de curând, n-a mai fost în România, e un om nou, nu are niciun trecut, n-are nicio legătură cu PSD. Dar imaginile din spate, care tot apar, contrazic ceea ce dânsul vrea să afişeze public. Şi asta o să-l coste votul. Nici măcar nu are importanţă.

Jurnalistă: Îl vor vota social-democraţii?

Oana Florea: Bineînţeles că nu. Pentru că, în acest moment, PSD este, din punctul meu de vedere, cel mai bine organizat partid, cel mai stabil. Uitaţi-vă la partidul numărul 2 (referire la PNL - n.r.), care este divizat în foarte multe bisericuţe. Noi funcţionăm extrem de bine, suntem loiali.

Domnul Marcel Ciolacu, deja are o experienţă politică de ani de zile, şi a început de jos, de la Consiliul Local şi aşa mai departe, până în această funcţie. De aceea spun şi închid, o dezbatere cu doamna Lasconi nu are şanse. Şi ştiţi de ce? Pentru că doamna Lasconi nu are o experienţă politică. De aceea. Trebuie să mai crească.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor