Milionar din Bucureşti scapă de închisoare, după ce a încercat să-şi ucidă soţia. Judecător: "Deşi nu a recunoscut, regretă"

(Pixabay)
Ana Ion
23.09.2024

Milionarul Mihai Bizu, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa imobiliară din sudul Capitalei, a scăpat de închisoare, după ce, în anul 2020, a încercat să-şi ucidă soţia într-un jacuzzi, în localitatea Mamaia, relatează Fanatik.

Mihai Bizu a fost acuzat că a încercat să-şi înece soţia, că a lovit-o cu capul de marginea unui jacuzzi şi că a înjunghiat-o în braţ, într-o criză de gelozie. După ce a ajuns la hotel, el ar fi agresat-o şi ar fi supus-o la perversiuni sexuale timp de aproape patru ore, până când a adormit, iar victima a reuşit să fugă, spun procurorii. Faptele s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool.

Cu toate că a fost găsit vinovat pentru mai multe fapte grave, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să-l condamne pe milionarul Mihai Bizu la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare (comutată în patru ani sub supraveghere). Asta după ce magistraţii au stabilit că faptele pentru care Bizu se face vinovat sunt concurente, drept pentru care au contopit pedepsele.

"Deşi nu a recunoscut săvârşirea faptelor, a avut o atitudine de regret pentru cele întâmplate în seara zilei de 8 august 2020 între acesta şi soţia sa, ajungând în final să încheie o tranzacţie cu aceasta (care şi-a retras plângerea prealabilă pentru infracţiunea de viol şi a declarat că nu mai are pretenţii civile faţă de inculpat pentru violenţele exercitate)", se arată în motivare.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor