Lider AUR: Geoană speră să mai ciugulească ceva de la electoratul PSD-ist inducând ideea că îl ia la remorcă şi pe Ciolacu

Antonio Andruşceac (Captură video)
Andrei Pricopie
15.09.2024

Deputatul AUR Antonio Andruşceac l-a acuzat pe Mircea Geoană, în emisiunea "Studio Politic", că încearcă să manipuleze electoratul pesedist pentru a mai "ciuguli" voturi în plus în cursa pentu Cotroceni.

Antonio Andruşceac (AUR): Geoană nu a înţeles care a fost greşeala pe care a făcut-o la alegerile pe care le-a pierdut. Nu ţopăiala a fost problema dânsului, ci ce a făcut înainte, vizitele făcute în miez de noapte la nişte personaje foarte dubioase. Şi lucrul ăsta nu l-a înţeles şi a continuat cu asta, apărând în şalupă cu oamenii lui Coldea, cu unchiul Voiculescu, şeful Big Pharma de pe la Viena, cu băieţii de pe la Monaco, cu nota de plată de sute de mii de euro.

Asta n-a înţeles, că anturajul pe care l-a frecventat la alegerile trecute a făcut ca ţopăiala să fie ridicolă. Poate să sară în avans şi acum pentru că aceleaşi greşeli le-a repetat. Pe de altă parte, el vrea să inducă în electoratul PSD-ist ideea că e un băiat bun şi dacă va fi preşedinte îl ia la remorcă (ca premier) şi pe Marcel, adică PSD-ul, sperând că în felul ăsta mai ciuguleşte ceva din zona partidului pe care l-a condus.

Jurnalistă: Dar ia şi voturi ale suveraniştilor Mircea Geoană?

Antonio Andruşceac: Care suveranişti l-ar vota pe Mircea Geoană care vine de la NATO? Care a obţinut acea sinecură tot de la PSD în mandatul doamnei Dăncilă, care îi plângea pe umăr, şi cu susţinere de la NATO, de la nişte personaje de acolo a obţinut acea sinecură. Probabil că şi acum candidează tot în speranţa de a mai plânge pe umărul cuiva să mai obţină în urma alegerilor sau printr-o spectaculoasă retragere vreun post pe undeva.

Oana Florea (PSD): Dl Geoană în funcţia la NATO nu a fost votat. Este o funcţie numită. Nu are niciun merit că a ajuns acolo.

Jurnalistă: Dacă facem un pic realizarea acelei propuneri din partea României, într-adevăr, premierul României de atunci, Viorica Dăncilă, a vorbit despre o serie de negocieri care existau înainte ca propunerea să se facă şi care îl favorizau pe Mircea Geoană.

Oana Florea: Dar nu a fost votat, este un loc numit, negociat politic. Nu s-a prezentat în faţa oamenilor să-l voteze ca să ocupe această funcţie.

Jurnalistă: Şi l-a susţinut PSD atunci.

Oana Florea: Nu are asta importanţă. Eu vreau să spun să nu-şi aroge aceste merite pentru ceva ce a fost negociat de alţii pentru el politic. El nu a apărut în faţa naţiunii şi nu are meritul că a ajuns acolo pentru că l-a votat lumea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor