Lasconi susţine că PNL ar putea redeveni frecventabil cu altcineva la cârma sa. Pe cine ar prefera în locul lui Ciucă

Elena Lasconi (Captură video)
Andrei Popescu
17.10.2024

Lidera USR, Elena Lasconi, candidata partidului în cursa pentru Cotroceni, a declarat, miercuri, că PNL ar putea deveni frecventabil dacă va avea un alt lider, dându-l ca exemplu pe Ilie Bolojan, despre care spune că “ştie administraţie”.

“Da, categoric, da. [...] Pentru că, măcar, la domnul Bolojan am văzut ce poate să facă, ştie administraţie, este hotărât şi nu este o persoană care să asculte la ordine, aşa cum este domnul Ciucă”, a precizat Lasconi, citată de News.ro.

De asemenea, despre coagularea dreptei, după alegeri, şefa USR a spus că după primul tur al alegerilor prezidenţiale o să aibă o imagine de ansamblu:

“Până atunci putem să vorbim doar despre nişte scenarii. Şi mie nu prea îmi place treaba asta cu scenarită”.

În plus, Lasconi a afirmat, la B1 TV, că l-ar propune pe Bolojan ca premier.

Totuşi, purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, a declarat, la Prima News, că fostul şef al partidului Cătălin Drulă ar fi un premier mai bun decât Ilie Bolojan:

“Dorinţa noastră este să facem o guvernare de centru dreapta. Preşedinta Elena Lasconi a spus acelaşi lucru, că vrea să numească un premier reformist, curajos, de dreapta. A dat şi un nume de la PNL, domnul Bolojan. Drulă ar fi un premier foarte bun, mai bun decât Bolojan, l-am văzut în acţiune”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor