Firea, prima reacţie după ce a fost "executată" de Ciolacu la Congres / Ce spune şeful PSD despre marea absentă

Gabriela Firea (Youtube - screenshot)
Andrei Pricopie
25.08.2024

Europarlamentarul Gabriela Firea a avut o primă reacţie după ce a fost trasă oficial pe linie moartă la Congresul PSD, eveniment la care a absentat.

Mai exact, după o pauză de la postări pe social-media, Gabriela Firea a distribuit un citat din părintele Arsenie Papacioc: "Nimic nu este pierdut atâta timp cât credinţa este în picioare, cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou".

La Congres, Firea a pierdut funcţia de conducere pe care o avea, respectiv cea de prim-vicepreşedinte PSD, aceasta fiind preluată de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Cum încearcă Ciolacu să prezinte "execuţia"

"Nu cred (că absenţa Gabrielei Firea de la Congres are o legătură cu faptul că nu mai face parte din echipa de conducere a PSD - n.r.). Eu o cunosc pe doamna Gabriela foarte bine. Nu cred. Au mai lipsit. A lipsit domnul Ciunt de la Sălaj. Deci, au mai fost colegi care au avut alte activităţi. Am vorbit la telefon, am comunicat. Îmi pare rău să vă dezamăgesc.

Şi vă spun: nu este niciun scandal în interiorul PSD. Şi eu eram obişnuit, de obicei, să mai fie anumite scandaluri. De această dată nu este niciun scandal în interiorul PSD şi vă spun şi de ce: pentru ca între timp am învăţat, în patru ani, toţi (...) să fim prieteni, să ştim să glumim, să înţelegem că lucrurile sunt într-o schimbare şi să fim maturi.

De fapt, acesta este cel mai mare câştig pe care eu, personal, l-am obţinut de când conduc PSD", a declarat Marcel Ciolacu, în faţa presei, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor