Rareş Bogdan îl acuză pe Geoană de ipocrizie: Îşi anulează istoria cu PSD şi se prezintă independent ieşit din "spuma mării"

Rareş Bogdan (Epoch Times Romania)
D.B.
13.09.2024

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, l-a acuzat de ipocrizie pe Mircea Geoană care candidează ca „independent” la prezidenţialele din acest an.

În atacul său la Geoană, Rareş Bogdan a reluat practic retorica şefului PSD, Marcel Ciolacu, amintindu-i fostului secretar adjunct NATO că „a fost ceea ce a fost datorită Partidului Social Democrat”.

Liberalul afirmă că Mircea Geoană şi-a anulat „istoria din această ţară" şi dă impresia că vine „din spuma mării şi pe un cal alb".

„Îl cunosc pe Mircea Geoană de mult timp şi pe vremuri l-am avut în platoul de televiziune. Nu am crezut că Mircea Geoană poate să fie atât de ipocrit şi să-şi anuleze istoria din această ţară. Mircea Geoană a fost ceea ce a fost datorită Partidului Social Democrat, pe care astăzi îl reneagă total. Dânsul nu mai are nicio legătură. Vine din spuma mării, deşi domnia sa are o istorie", a spus Rareş Bogdan, la Antena 3 CNN.

Fostul jurnalist mai spune că ar avea multe întrebări pentru Geoană, dar pe care nu i le va adresa, pe motiv că oricum va trebui să dea nişte răspunsuri.

„A fost preşedintele Senatului, a fost candidatul la preşedinţia acestui partid, a fost trimis... Toate poziţiile pe care le-a ocupat, le-a ocupat datorită statului român, ăsta care în momentul ăsta îi pute. Partidele politice sunt cele mai rele, iar domnia sa vine pe un cal alb. Aş avea multe întrebări pentru domnia sa. Nu le-am adresat, pentru că o să i le adreseze probabil alţii. În următoarea perioadă va trebui să răspundă.

L-aş întreba şi de ceasuri, că mă pricep la ceasuri, dar nu o să o fac. Cred că vremea şi ceasul domnului Geoană nu mai este acesta. Din punctul meu de vedere, a fost absolut ridicol. Patru este mult", a mai spus Rareş Bogdan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor