Novak Djokovici are discuţii cu soţia după ce le-a interzis copiilor să folosească telefonul mobil

Novak Djokovici, Jelena, Stefan şi Tara (Facebook)
Veronica Petrică
16.09.2024

Novak Djokovic a dezvăluit că el şi soţia sa, Jelena, au opinii diferite în legătură cu interdicţia de a folosi telefonul mobil impusă celor doi copii. Cei doi cunoscuţi tenismeni s-au căsătorit în 2014 şi au doi copii Stefan (9 ani) şi Tara (7 ani).

Cu ocazia unui interviu acordat de Djokovic, în vârstă de 37 de ani, publicaţiei Blic, cu ocazia participării la meciurile de Cupa Davis 2024 ale Serbiei, care au avut loc recent, jucătorul în vârstă de 37 de ani a povestit despre faptul că sunt nemulţumiţi copiii lui că la şcoală colegii lor au telefoane, pe când lor li s-a interzis acest lucru.

"Nu este uşor şi acest lucru se reflectă şi pe alte planuri. Dacă toată lumea face ceva, turma se comportă aşa, trebuie să îi urmezi. Ei bine, nu trebuie să fie aşa. Aici cred că ne deosebim de ceilalţi, pentru că suntem încăpăţânaţi şi activi.", a afirmat Nole, potrivit publicaţiei Express.

Djokovic a mărturisit deja că are o abordare diferită în ceea ce priveşte educaţia copiilor şi a explicat importanţa de a-i menţine activi în timpul Campionatelor de la Wimbledon din acest an.

"Dintre ambii părinţi, eu sunt cel care este responsabil de activităţile lor, de sport, de un stil de viaţă sănătos", a precizat el într-un interviu acordat în studio pentru Tennis Channel.

"Adică, fie că este vorba de tenis sau orice altceva, să fie activi, să fie acolo. Aşa că încerc să îi iau cu mine la tenis în fiecare zi, chiar dacă este ziua meciului, vreau ca ei să fie împreună cu mine."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor