Cristiano Ronaldo străluceşte din nou în echipa Portugaliei

Cristiano Ronaldo (AP Photo)
Veronica Petrică
12.09.2024

Ronaldo, Carsley şi Georgia sunt câştigători în întoarcerea Europei la fotbalul cu echipe naţionale.

Portughezul Cristiano Ronaldo este din nou în lumina reflectoarelor după posibile schimbări în antrenorat, accidentări ale jucătorilor, un outsider care continuă să urce în top.

Fotbalul internaţional a revenit în Europa în cursul săptămânii trecute, la mai puţin de două luni de la încheierea Euro 2024, şi au fost multe de reţinut din primul lot de jocuri din Liga Naţiunilor.

Ronaldo străluceşte şi pur şi simplu nu-l poţi ţine departe de titluri. Pauza internaţională a început cu o anumită intrigă cu privire la rolul pe care Ronaldo îl va avea în Portugalia, după evoluţiile sale slabe de la Euro 2024 şi după faptul că va împlini 40 de ani la începutul anului viitor.

Totuşi, Ronaldo şi-a consolidândat statutul de pilon de bază al echipei sale naţionale, dovedind că încă mai are instinctul de a marca goluri, ceea ce este foarte valoros pentru Portugalia.

Ronaldo a marcat atât împotriva Croaţiei, cât şi împotriva Scoţiei, ajungând astfel la 132 de goluri internaţionale. La meciul cu scoţienii el a fost pe banca de rezervă la începerea partidei, dar a schimbat jocul când a intrat după pauză, Scoţia câştigând meciul cu 2-1.

Cine ştie, până la urmă, Ronaldo ar putea participa la Cupa Mondială din 2026 !

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor